Betöltés...

Inverse [VR] (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.356 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Inverse egy többjátékos horrorjáték, amelyben 1 játékos a szörnyeteg, 4 másik játékos pedig ügynökként dolgozik együtt, hogy teljesítsék a céljukat és legyőzzék a Nul-szörnyet.



Történet

A Foundation a teleportálási technológiát akarta fejleszteni. Amire rátaláltak, az egy út volt egy veszélyes, a miénken túli világba. Ezt követően kaput nyitottak az ott élő lények számára. Játsz együtt barátaiddal, vagy halj meg egyedül az Inverse játékban!



Az Agent-ek

Dolgozzatok együtt Agent-ekként, hogy visszaállítsátok az energiát a vezérlőterminálokba, mielőtt lejárna az időtök. Kommunikáljatok egymással walkie-talkie-k segítségével, élesítsétek újra a lezuhant csapattársaitokat defibrillátorok segítségével, és lassítsátok le a Nul-t egy csapdaaknával. Ha minden terminálon helyreállt az áramellátás, a fegyverraktárak feloldódnak, és itt az ideje, hogy támadásba lendüljetek, és kiirtjátok a Nul-t.



A Nul

Játssz a Nul szerepében, és erősítsd fel a támadásaidat, hogy ellehetetlenítsd az Agent-ek csapatát, és győzelmet arass. Az ügynökök minden módon megpróbálnak majd lelassítani téged. Kerüld el az aktivált csapdaaknákat, és semmisítsd meg az utadba kerülő zárt ajtókat. Természetfeletti képességeid és előnyeid segítenek a vadászatban; oldj fel előnyöket és engedd szabadjára a borzalmat!



Jellemzők:

- Játssz az egyjátékos kihívást jelentő pályákon, hogy ügyesebb lehess

- Old fel az alapítványi naplókat, hogy többet tudj meg Inverse világáról

- Fedezd fel az igazságot a létünket fenyegető Nul szörnyek mögött

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Inverse [VR] (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: