Betöltés...

Age of Wonders 4: Empires & Ashes (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.707 Ft



A JÁTÉKRÓL

Olvaszd össze a mágiát és az acélt, hogy hatalmas harci fegyvereket hozz létre az Age of Wonders 4: Empires & Ashes kiegészítőben. Rombolj a Godir birodalmakban a brutális Reaver kultúrával, és ostromolj városokat ágyúkkal és harci gépekkel. Keress egy újfajta győzelmet a Seals of Power titkainak feltárásával, hogy meghódítsd az Astral Sea-t!



Reaver kultúra

Nyomd előre a fejlődést mindenáron a Reaver kultúrában, amelynek ipari hatalmát a hódítások és portyázások táplálják. Ezek a szakértő mérnökök elsajátították a mágia és a technológia összekapcsolásának művészetét, hogy páratlan hatalmat és dominanciát érjenek el.



Avian Form

Készítsd el eddigi legravaszabb stratégiádat az új Avian Form-al, amely számos tulajdonsággal és testreszabási lehetőséggel rendelkezik.



4 új kötet

Élesítsd ki anti-mágikus képességeidet, fedezd fel a transzmutáció titkait, és gyűjtsd össze gépek és automaták légióit. Hozz létre mágikus mechanikus csodákat, és urald a csatateret, mint még soha.



Az új Seals of Power győzelmi mechanika

Találd meg és szerezd meg a Seals of Power pecsétjeit, hogy irányíthasd az Astral Sea-hez való hozzáférést - és tartsd meg őket elég sokáig ahhoz, hogy a rajongók kedvenc Age of Wonders győzelmi feltételében uralni tudd a birodalmat!



2 új történeti küldetés

Harcolj Laryssa oldalán, hogy megállítsd a Chaos tomboló erőit az Astral Sea elpusztításától.



Egy új Ancient Wonder és egy új Infestation helyszín

Tárj fel egy új rejtett csodát és fedezz fel fertőzött, elhagyott műhelyeket. Használd ki az ősi ereklyék erejét, és tisztítsd meg a nagysághoz vezető utat!



Új vadon élő Unit-ok és hátasok

A medvebocsoktól a selejtes remeteállatokig, készen arra, hogy meghallgassák a parancsaidat, vagy elessenek a hatalmad előtt.



6 új zeneszám

Hagyd, hogy 6 új zeneszám elrepítsen a fantázia és a kalandok világába!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Age of Wonders 4: Empires & Ashes (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: