Betöltés...

Marvel's Spider-Man: Miles Morales (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.442 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL:





A Marvel’s Spider-Man Remastered eseményeit követően a tinédzser Miles Morales igyekszik hozzászokni új otthonához, miközben mentora, Peter Parker nyomdokaiba lép Spider-Man szerepében. Mikor a hatalomért szóló harc azzal fenyegeti, hogy elveszíti új otthonát, a feltörekvő hős megtanulja, hogy a nagy erő nagy felelősséggel jár. Hogy megmentse Marvel New Yorkját, Miles kötelessége, hogy Spider-Man köpenyébe bújjon, és felnőjön a feladathoz.



Miles Morales felemelkedése



Miles Morales felfedezi a hihetetlen erőket, amelyek megkülönböztetik mentorától, Peter Parkertől. Válj mesterévé a bioelektromos méregcsapás-támadásnak, sajátítsd el a rejtőzési képességeket és az akrobatikus hálónjárást, az eszközök használatát és egyéb képességeket,



Harc a hatalomért



Háború robbant ki Marvel New Yorkjának irányításáért egy fondorlatos energiavállalat és egy csúcstechnológiás bűnözőhadsereg között. Mivel új otthona a csata középpontjában áll, Miles feladata szembenézni a hőssé válás árával, és el kell döntenie, mit áldoz fel a nemesebb cél érdekében.



A Vibrant New Home



Járd be ennek az új, élénk és nyüzsgő negyednek a havas utcáit, miközben Miles az összetartozás érzését keresi. Amikor a határvonalak elmosódni látszanak a személyes és bűnüldöző élete között, rájön, kiben bízhat, és milyen érzés igazán otthon lenni.



PC-re optimalizált grafika



Élvezheted az eszközök széles skálájához fejlesztett számos grafikai lehetőségek, nem rögzített képkocka-sebességek és egyéb olyan technológiák által biztosított élményt, mint a teljesítménynövelő NVIDIA DLSS 2, a képminőség-javító NVIDIA DLAA és a késéscsökkentő NVIDIA Reflex. Az AMD FSR 2.1, az Intel XeSS és az IGTI felskálázási technológia is támogatott.



Sugárkövetett tükröződések és árnyékok*



Éld át, ahogy a város életre kel a káprázatos sugárkövetett tükröződésekkel és sugárkövetett tükröződési lehetőséggel: számos minőségi mód közül választhatsz.



Ultraszéles monitorok támogatása**



Hagyd, hogy lenyűgözzön a Marvel New Yorkja a számos rendelkezésre álló képernyő-beállítással, többek közt 16:9-es, 16:10-es, 21:9-es, 32:9-es és 48:9-es felbontással. A 48:9-es felbontás a három monitoros elrendezéssel kompatibilis az NVIDIA Surrounddal vagy az AMD Eyefinityvel.



Vezérlők és testreszabás



A vezetékes USB-kapcsolattal használt PlayStation DualSense™ vezérlővel átélheted, milyen Spider-Mannel játszani a magával ragadó haptikus visszajelzéssel és dinamikus elsütésfunkcióval. Élvezheted a számos testreszabható vezérlővel kiegészített teljes körű egér- és billentyűzettámogatás előnyeit.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Marvel's Spider-Man: Miles Morales (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: