Betöltés...

Final Fantasy III & Final Fantasy IV Double Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.536 Ft





A JÁTÉKRÓL



A klasszikus RPG sorozat két legkedveltebb és ikonikus címét összegyűjtve készülj fel, hogy elveszítsd magad ezekben az időtlen mesékben a hősökről, az árulásról, a szerelemről és a megváltásról ... most PC-re optimalizálva.



Final Fantasy III - Az új és továbbfejlesztett 3D -s képekkel és történetszekvenciákkal a játék tartalmaz Steam Trading Cards, Steam Achievements és új vizuális terveket a Job Mastery Cards -hoz. Amikor a sötétség leszáll, és a földet megfosztják a fénytől, négy fiatalt választanak ki a kristályok, hogy elinduljanak a világ megmentésére.



Final Fantasy IV - A sorozat első játékaként, amely az innovatív Active Time Battle rendszert tartalmazza, ez a klasszikus cím ikonikus mérföldkőnek számít a FINAL FANTASY történetében. A játék Cecil történetét meséli el, egy sötét lovagot, akinek megváltási törekvése a csata közepébe vezeti, hogy eldöntse a világ sorsát.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Final Fantasy III & Final Fantasy IV Double Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: