Betöltés...

Europa Universalis IV: King of Kings (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.250 Ft



A JÁTÉKRÓL

Újjáéleszteni és helyreállítani a hatalmas birodalmakat. A civilizációval egyidős birodalmak és kultúrák húzódnak a Közel- és Közép-Keleten, akadályokat képezve az oszmánok ázsiai és észak-afrikai terjeszkedése ellen. Az Europa Universalis IV: King of Kings-ben az emberiség e nagy központjai - Kairó, Konstantinápoly és Iszfahán - új történelmi ízekkel, nagyobb játékmenet-változatossággal és lebilincselő alternatív történetekkel frissülhetnek fel, miközben újraírhatod a kora újkori világ történelmét.



Hatalmas válogatás

Ez az Europa Universalis IV-hez készült csomag több mint 300 új küldetést, több mint 150 új eseményt és több tucatnyi változtatást tartalmaz a Bizánci Birodalom, a Mamluk Szultanátus, Perzsia és a kormányreformok és birtokok tekintetében.



Vallások és kultúrák

Használd ki a perzsa művészet és kultúra hatását, hogy a szomszédos királyságokat a pályádra állítsd. Több mint 70 új nemzeti küldetés. Egyedi küldetésválasztási lehetőségek az államvallástól függően - szunnita, síita vagy zoroasztriánus -, valamint reformációs központok és más módok a hit kiterjesztésére. Új nemzeti eszmei készletek, egyedi kormányreformok és egyedi birtokok és napirendek.



Örményország és Grúzia: Két keresztény királyság

A felemelkedő birodalmak közé szorítva. Arábia és Jemen: Versengő hatalmak az Arab-félszigeten, akik az iszlám szent helyeit és az Indiába vezető kereskedelmi útvonalakat őrzik. Ardabil: Az iráni kultúra egyik fő székhelye, és a modern Perzsia/Irán állam eredete. Aq Qoyunlu és Qara Qoyunlu: Az oszmán terjeszkedésnek ellenálló türkmén középhatalmak Perzsia egyesítése előtt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Europa Universalis IV: King of Kings (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: