Betöltés...

Fish Game (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.626 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Fish Game egy gyönyörű és rendkívül szofisztikált akvárium szimulátor, amelyet szeretettel készítettek a lelkes rajongók számára, hogy a tökéletes haltenyésztési szimulátor élményt nyújtsa!



Játékmenet

A Fish Game-ben az egyes halak egyedi személyiséggel és viselkedéssel rendelkeznek, ami végtelen, fejlődő kapcsolatokhoz vezet! Ismerd meg halaidat az idő múlásával, miközben figyelheted, ahogy növekednek és kölcsönhatásba lépnek egymással! Hozz létre több akváriumot, és mindegyik teljesen szimulált lesz! Fajspecifikus akváriumok, kórházi akváriumok, aquascaping - a világ a te osztrigád! A szén-dioxid, ammónia és oxigén szintek mind nyomon követhetők, és bonyolult összefüggésekben állnak a halakkal, növényekkel, algákkal, fényszinttel és még sok mással!



A fény számít!

Növényeidnek egyedi fényigénye van - egyesek árnyékban virágoznak, míg másoknak napfényre van szükségük. Ráadásul a dugványaidat meg tudod nyírni és átültetheted!



Nincs ok az aggodalomra!

Bár a Fish Game egy rendkívül részletes akváriumszimulátor, nem kell feltétlenül agyturkásznak lenned ahhoz, hogy mindent megérts!



Jellemzők:

- Mutasd meg alkotásaidat a fotó módban

- Több mint 50 halfaj és vízinövény, amelyeket örökbe fogadhatsz és felnevelhetsz!

- Teljesen megformálható aljzat és változatos kert sziklákból, uszadékfából és egyéb keményfából, amelyek közül választhatsz!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fish Game (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: