Betöltés...

Below the Stone (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.358 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Below the Stone egy pixel-grafikájú roguelike a legmélyebb mélységekbe igyekvő törpékről. Egy olyan hely, ahol minden egyes leereszkedés új kalandokhoz vezet -- és ahol csak a legelszántabb törpéknek lesz a jutalma a kő alatt rejlő rejtett világ.



Fedezd fel az ősi rejtélyek mély világát

Fedezd fel a törpék történetét, a kincseket, amelyekért meghalnak, és a titkokat, amelyekről ritkán beszélnek. A kő alatt rejlik a kaland, amit mindenki keres, de ennek mindig ára van. Ez az ár pedig gyakran a halál...



Bányássz és varázsolj drágaköveket

Bányássz ritka drágaköveket, amelyek mágikus erősítésekkel biztosítanak és amelyeket a fegyvereidhez és páncéljaidhoz csatlakoztathatsz. Ha elég drágakő van az egyik típusból, egyesítsd őket, hogy egy erősebb változatot készíts belőlük! Ezt újra és újra megteheted.



A lenti világ nincs biztonságban

Minden egyes szinten mélyebbre kerülve egyre ravaszabb lényekkel és veszélyesebb élőhelyekkel kell megküzdened. De nagyobb jutalmakat is bányászhatsz és fedezhetsz fel. Nincs nyereség fájdalom nélkül. Némi fájdalmat pedig könnyedén enyhíthetsz egy korsó törpe sörrel.



Roguelike játékmenet

Minden egyes ereszkedés során számos egyedi ércet, drágakövet és ősi kincset fedezel fel, amelyeket az idők előtt eltemettek -- mindezek segítenek majd mélyebbre ásni a következő ereszkedésed során... de csak akkor, ha a túléléshez megfelelő felszerelést készítesz.



Készíts felszereléseket

Készülj fel minden egyes földalatti merülésre azzal, hogy új felszereléseket készítesz, új drágaköveket foglalj le, és új főzeteket hozz létre a korábbi utazásaid során begyűjtött nyersanyagokból ... De vigyázz, ha meghalsz, minden, ami a kő alatt elveszett ... örökre a kő alatt marad.



Jellemzők:

- Teljesen részletes karakter testreszabás

- Minden rétegen több dungeon, hogy próbára tedd a bátorságodat

- Egy több mint egyórás jáékzene, hogy elmerülj a fantasy barlangászás élményében

- Egy törpe királyság sok fontos karakterrel, akikkel barátkozahatsz, megmentheted őket és segíthetsz nekik!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Below the Stone (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: