Betöltés...

Rocksmith 2014 Edition - Remastered (Digitális kulcs - PC)

Ár: 76.496 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

A gitár tanulásának leggyorsabb módja most jobb, mint valaha. Csatlakozzon több mint hárommillió emberhez, akik megtanultak gitározni a díjnyertes Rocksmith® módszerrel. Dugjon be egy valódi gitárt vagy basszust 1/4 hüvelykes jack-aljzattal közvetlenül a PC-be vagy a Mac-be, és mindössze 60 nap alatt megtanul játszani.



A Rocksmith segítségével mindent megtanulhat az egyes hangoktól az akkordokig és a fejlett technikákig, mindezt a saját tempójában. Gyorsan fogsz tanulni, mert játék közben alkalmazkodik a képességeidhez, akár kezdő, akár tapasztalt játékos vagy.



Rocksmith® 2014 Edition - Remastered tartalmaz egy ingyenesen letölthető frissítést testreszabható tanulási görbével, kibővített gyakorlati eszközökkel, statisztikák követésével, továbbfejlesztett menükkel és egyebekkel. Ha már rendelkezik az eredeti játékkal, október 4-i induláskor ingyen letöltheti az újrakészített frissítéseket; nem kell visszavásárolni.



Ez az átdolgozott verzió hat ingyenes bónusz dalt is tartalmaz.



Bob Marley „Három kismadár

” & The Wailers „Gyanús elmék”, Elvis Presley

„Néhány éjszaka”, a FUN.

„Vissza akarlak téged”, Jackson 5

„Hé, igen!” by Outkast

„Csepp Jupiter” vonattal

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Rocksmith 2014 Edition - Remastered (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: