Betöltés...

Twofold (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.516 Ft



A JÁTÉKRÓL

Olive Penn, hogy elkerülje a főiskolai bukást, véletlenül két egyetemi klub vezetője közötti viszály közepén találja magát, akiknek rivalizálása látszólag azzal fenyeget, hogy barátságukat szétszakítja. Olive helyzete szörnyű. Az egyetemről való kirúgás szélén állnak, hacsak nem tudják megmenteni a tanulmányi átlagukat, és az egyetlen esélyük olyan órákon nyugszik, amelyekről szinte semmit sem tudnak.



A mentőövük

Két klubvezető, akik szívesen segítenek nekik a sikerben. Azonban egyik megoldás sem ilyen egyszerű. Olive hamarosan egy olyan konfliktus közepén találja magát a két barát között, amely azzal fenyeget, hogy semmissé teszi az egymás iránt régóta érzett szerelmüket.



Egy történet a szerelemről

A Twofold egy történet a szerelemről, a családról és a kapcsolatról. Mindenféle családot ünnepel, és az emberek közötti kötelékek erejét (és törékenységét) vizsgálja. A történet nagyjából egy évvel az First Snow után játszódik, Olive kívülállóként való helyzete ezekben a kialakult baráti körökben létfontosságú lesz ahhoz, hogy teljes mértékben megértsük a helyzetet, amely azzal fenyeget, hogy felborítja ezt a szorosan összetartó csoportot.



Jellemzők:

- Két különböző fő történetszálat kell bejárni

- Hat klubtag, akikkel a választható mellékutakon barátságot köthetsz.

- Teljes angol szinkronszínészi játék

- Kiterjedt játékzene, amely a First Snow dalai mellett számos vadonatúj, kizárólag a Twofoldhoz készült számot is tartalmaz.

- Számos hozzáférési lehetőség és felhasználói felület beállítása

- Átfogó extrák listája, beleértve egy CG galériát, vendégillusztrációkat, egy zeneszobát és még sok mást!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Twofold (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: