Betöltés...

My Hero One's Justice 2: Ultimate Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.745 Ft



A JÁTÉKRÓL

A My Hero One's Justice 2: Ultimate Edition tartalma:

- My Hero One's Justice 2 alapjáték

- Season Pass csomag

- 5 további karakter

- Special Customization Item Sets csomag

- Nejire - Játékbeli tárgy

- Season Pass 2 csomag

- 5 további karakter

- Ribbit Ribbit - Játékbeli tárgy





A My Hero One's Justice 2, a My Hero One's Justice című 3D-s arénaharcos sikersorozat mindent elsöprő folytatása hősiesen debütál! Használd ki a karakterek képességeit, miközben epikus csatákban veszel részt hatalmas arénákban!



Játékmenet

A My Hero One's Justice 2-ben folytatódik a harc az igazságért. A sikeres anime-sorozat alapján az összes kedvenc karaktered visszatér ebben a 3D-s arénaharcban, amelyben hősök és gonosztevők mérik össze erejüket az igazságért folyó végső megmérettetésben. Játszd végig az animét, és élj át emlékezetes harcokat, miközben újra átélheted az ikonikus jeleneteket. Folytasd a My Hero One's Justice befejezése után, és nézd meg, mi történik Deku-val és az UA osztályával.



Új karakterek

A My Hero One's Justice szereplői visszatértek, és most csatlakoznak hozzájuk a sorozat újonnan hozzáadott szereplői. A 40 játszható karakterből összeállíthatod álomcsapatodat kedvenc hősöddel vagy gonosztevőddel. Harcolj, hogy növeld a Plus Ultra mérődet, és használd a karaktereid különlegességeit olyan kombókkal, amelyek túlmutatnak a többin!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "My Hero One's Justice 2: Ultimate Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: