Betöltés...

Transformers: Earthspark - Expedition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.208 Ft



A JÁTÉKRÓL

Harcolj és fedezd fel a világot a bátor Autobot, Bumblebee szerepében egy izgalmas akció-kalandban, hogy megállítsd ősellenségének, Mandroid-nak végső gonosz kiborggá válását.



Harcolj a gonosz Mandroid-al

Bumblebee legnagyobb küldetése előtt áll - visszaszerezni a világszerte szétszóródott ősi cybertroni technológiát, mielőtt Mandroid és csatlósai felhasználhatják azokat a Föld városainak elpusztítására.



Töltsd fel Bumblebee-t

A Transformers-akciók széles világát fedezheted fel. Készülj fel a sorozat legnagyobb gonosztevőivel vívott boss csatákra, vadássz titkokra, és gyűjtsd össze ereklyéidet, miközben három hatalmas helyszínt fedezel fel. Az új és tapasztalt játékosok számára tervezett játékmódokkal minden Transformers-generáció számára van kihívás.



Játékmenet

Optimus Prime útmutatásával és a te irányításoddal, Bumblebee elég erőssé válik ahhoz, hogy puszta fémből készült harcban felvegye a harcot robotellenségek seregével, megtalálja az elveszett technológiát, és útközben új, erőteljes támadáskombókat és képességeket oldhasson fel!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Transformers: Earthspark - Expedition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: