Betöltés...

Transport Fever 2: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.159 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Transport Fever 2: Deluxe Edition tartalma:

- 6 új jármű

- 3 új forgatókönyv

- 3 új állat

- 2 további játékzene





A klasszikus közlekedési szimulációs műfaj új aranylemezzel rendelkezik a Transport Fever 2-vel. Fedezz fel egy teljesen új világot a szárazföldi, vízi és légi közlekedési útvonalak navigálásával.



Találjon utat a fejlődés és a jólét felé

Biztosítsd a világot a szükséges közlekedési infrastruktúrával, és keress vagyont a személyre szabott szállítási szolgáltatásokkal. Nézd, ahogy vonataid a síneken száguldanak, buszok és teherautók dübörögnek az utakon, hajóid a vízen közlekednek, repülőgépeid pedig az égen szárnyalnak. Szállítsd az embereket munkába vagy szórakozni, és légy te az oka annak, hogy a városok növekednek és virágoznak. Szállíts nyersanyagokat és árukat a gazdaság fellendítéséhez. Tapasztald meg a legnagyobb logisztikai kihívásokat 1850-től napjainkig, és építs egy olyan szállítási birodalmat, amelyhez foghatót sehol máshol nem találsz a világon!



Újraírja a közlekedés történetét

A szabad játék a kreatív lehetőségek hatalmas tárházát kínálja, míg a kampánymód három kontinensen átíratja a közlekedés történetét. A Transport Fever 2 több mint 200, rendkívül részletesen modellezett európai, amerikai és ázsiai jármű közül választhatsz; a játékban található térképszerkesztővel pedig három különböző éghajlati zóna tájait hozhatod létre újra. Végül a realisztikus közlekedési és gazdasági szimulátor, valamint az átfogó modding-támogatás teszi teljessé a játékélményt.



Nyisd meg a világot

Egy hatalmas játékvilág várja a vasutakat, közúti járműveket, repülőgépeket és hajókat. Az intuitív interaktív vasútépítő eszközök és az állomások moduláris építési rendszere megkönnyíti a közlekedési birodalom építését és bővítését; a konfigurációs lehetőségek széles skálájának köszönhetően pedig minden szabad játék új kihívást jelent, ahol teljesen különböző stratégiák vezethetnek sikerre.



Írd meg a közlekedés történetét

Három történelmi kampány, amelyek különböző korszakokban játszódnak, és három különböző kontinensen helyezkednek el, különböző célokkal állítanak kihívás elé ... csak a közlekedési mágnásoknak sikerülhet teljesíteniük az összes küldetést! A hangalámondások és a vágóképek gazdagítják a történetet, és hozzájárulnak az izgalmas játékélményhez, és még a szabad játékmód is kihívást jelent a különböző feloldható eredményekkel.



Optimalizáld az infrastruktúrát

Létfontosságú, hogy vállalatodat a gazdaság és a városok igényeihez igazítsd: hidak, alagutak, váltók, vasúti jelzések, egyirányú utcák, fényjelzések és buszsávok csak néhány a lehetőségek közül, amelyekkel optimalizálhatod a közlekedési infrastruktúrát. Még a vasútállomások és a repülőterek is bővíthetők modulokkal a különböző igények kielégítése érdekében; a különböző adatrétegek pedig segítenek a forgalom mennyiségének és a kibocsátásoknak a megjelenítésében, és további fejlesztésekhez nyújtanak információkat.



Szabadítsd fel kreativitásodat

A részletes játékvilágnak köszönhetően kialakíthatod a saját virtuális vasúti tájképedet: a térképszerkesztő számtalan különböző világ létrehozására ad lehetőséget; a játékban a terep alakítható és festhető; a kiterjedt modding-támogatásnak köszönhetően pedig folyamatosan új alkotások születnek, amelyek ingyenesen elérhetők a Steam Workshopon keresztül, és könnyen integrálhatók a játékba.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Transport Fever 2: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: