Betöltés...

Space Salvage [VR] (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.515 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Space Salvage egy belső nézetes kalandjáték. A feladatod, hogy ügyesen manőverezd át űrhajódat a roncsokon és aszteroidákon, miközben elpusztítod az aknákat és az ellenséges frakciókat! Mindezt úgy, hogy a lelkes, de erkölcstelen hajó mesterséges intelligenciája segít neked.



Úgy érzed, hogy nem éled ki az életedet a lehető legteljesebb mértékben?

Akkor ne keressen tovább! A Space Salvage Corporation új jelölteket keres a nyitott gyakornoki pozíciókra - olyan jelölteket, akik nem félnek felfedezni az eddig felfedezett több mint 30 hatalmas intergalaktikus környezetet.



Élvezd az igazán változatos munkanapokat!

Nem fogsz megrekedni ugyanazokban az ismétlődő napi feladatokban, többféle munkát állítanak be neked, amelyek az intergalaktikus kapcsolatok kiterjedt listájából származnak. És ami a legfontosabb, azt szeretnék, ha a Space Salvage Corporation családjának részévé válnál ebben a magányos univerzumban.



Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy uralni tudd az űrt?

Gyakornok igénybevételi operátorként gyönyörű és dinamikus bolygóközi baleseti helyszíneken manőverezed majd űrkabinodat. A nagyszabású csaták által hátrahagyott vagy aknamezőkben elrejtett kétes értékű roncsokból kell majd értékes nyersanyagokat felkutatnod. Azonban nem csak te leszel az egyetlen, aki a javakat visszaszerzi. A versenytársak és a vándorló guberálók biztosan a közelben lesznek, így az SSC elvárja, hogy a túlélésért küzdj ezekben az ismeretlen által elnyelt, zord környezetben.



Feladatok

Az elsődleges feladataid közé tartozik majd, hogy egy pillanat alatt elérhetővé tedd magad, hogy roncsok és aszteroidák között navigálj az SSC számára értékes eszközök felkutatására. Elvárják, hogy a munka során megtanuld vezetni a gyűjtőkabint, az intergalaktikus törvények által megkövetelt lehető legminimálisabb képzést követően. De ne aggódj - az intuitív és érzékeny mozgásvezérlés nagyon könnyen elsajátítható, nem lesz gond!



Jellemzők:

- Kölcsönhatás a világ különböző frakcióival

- Vállalj el különféle munkákat/feladatokat, amelyeket rád bíznak

- Fedezz fel több mint két tucat egyedi és lélegzetelállító környezetet!

- Légy az SSC csapat tagja, és szerezz előléptetéseket és jutalmakat a vállalati struktúrán belül

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Space Salvage [VR] (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: