Betöltés...

Romancelvania (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.263 Ft



A JÁTÉKRÓL

Játssz egy szerelmes, merengő Dracként, aki egy évszázadnyi szívfájdalom utáni mocskolódás után belekerül egy szörnyű valóság-randevús show-ba, melynek házigazdája a Kaszás! Fedezze fel Erdély veszedelmes vidékét, miközben abszurd rosszfiúkat öl meg a legalkalmasabb szörnyekre vadászva.



Vajon Drac megtalálja a „Szerelem az első harapáskor”, vagy a „Love Sucks” című filmet?



Fedezze fel az „embert” minden szörnyben, miközben romantikázik, barátkozik vagy kiiktatja a 12 teljesen hangos természetfeletti versenyzőt! Kapcsolatainak a következő szintre emelése fejleszti saját erejét, képességeit és még sok mást.



Addig nem valóságshow, amíg nincs dráma! Smink vagy szakítás – nem ítélkezünk! A párbeszédekkel és narratív lehetőségekkel teli szövő történettel, valamint a testtípus és a hang megválasztásának lehetőségével válhatsz a TE történeted végső döntéshozójává.



Az érzéki Smashmoundoktól a Booty-öböl hátsó sikátoraiig, és minden, ami a kettő között van, fedezze fel a kiszámíthatatlan, egymással összefüggő világot, amely tele van toborzó szörnyekkel, rejtett randevúzási helyekkel, valamint különös rosszfiúkkal és főnökökkel.







Mint az egykori dicsőséges Drac, akit megfosztottak régi hatalmuktól, rajtad múlik, hogy a legjobb vérszomjas éneddé válj. Győzd le a gazembereket ikonikus fegyverekkel, elementálokkal, denevérekkel és még Medúza "headoukenjével!" a győzelmes tombolása felé vezető úton ebben az oldalsó görgetős platformerben.
















Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Romancelvania (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: