Betöltés...

Scene Investigators (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.556 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Scene Investigators egy deduktív gondolkodást fejlesztő játék az " true crime " műfaj rajongóinak. Lépj be az újrateremtett bűnügyi helyszínekre, figyeld meg alaposan a bizonyítékokat, elemezd a bűncselekmények lehetséges indítékait, és derítsd ki, mi történt valójában.



Gyakornokból lett nyomozó

A közeljövőben játszódó játékban gyakornokként játszol, aki arra törekszik, hogy hivatásos nyomozóvá váljon. Egy sor rekonstruált ügyiratot kapsz, amelyek a kihívás és a zavarba ejtés határán mozognak, a célod pedig az, hogy megoldd őket, és átmenj a vizsgán. Az egyetlen eszközeid a jó érzékelésed, az éles eszed és a szellemi éleslátásod. Meg tudod oldani mindet? A Scene Investigators egy deduktív gondolkodást fejlesztő játék, amely nagyban támaszkodik az éles megfigyelésre, a hiányzó hézagok kitöltésére, az indítékok keresésére, amikor látszólag nincsenek ott, és több hihető feltételezéssel is előállhatsz a nyomozás előrehaladásához. A játék a detektívfilmek, az igazi bűnügyi műfaj, a szabadulószobai rejtvények rajongóinak, és különösen azoknak szól, akik szeretik az ügyek megoldásának kihívását.



"True Crime" nyomozói élmény

Minden egyes helyszínt alaposan meg kell figyelned, és mindent elemezned kell a helyszínen. Nincs kapaszkodó vagy tippek. Jegyzeteljen fel mindent, ami feltűnő, és írja le a gyanúját, miközben végigjárja a helyszínt.



Kompromisszummentes gyilkossági rejtvények

Rakj össze mindent, nemcsak azért, hogy megértsd, mi történt, hanem azért is, hogy megtaláld a kapcsolatot az elkövetők és az áldozatok között. Egyetlen eszközöd az éles felfogóképességed, a szellemi éleslátásod és a valós életbölcsességed.



Kiszámított feltételezések - 70/30 elv

Előfordulhat, hogy néhány bizonyíték hiányzik, ami korlátozza a legjobb következtetés levonásában. Lehet, hogy a bizonyítékok 70%-a megvan az ügyben, de a másik 30% sehol sincs. Ez az a pont, ahol ki kell töltened a hiányzó réseket, bíznod kell a megérzéseidben, és okos, kiszámított feltételezéseket kell tenned.



Történetek mesélése a környezeten keresztül

Észrevetted a rózsaszín rúzst a borospoháron? Mi a helyzet a falon lévő golyó röppályájával? Mi a helyzet a halvány, 12-es méretű bakancsnyomokkal az ablakpárkányon? Ezek a környezeti nyomok részei, amelyek segíthetnek összerakni a történetet.



Oldd meg őket egy barátjával

Sokkal szórakoztatóbb a megoldás, ha van valakid, akivel megbeszélheted a felfedezéseidet - egy barátoddal, a pároddal vagy akár az egész családdal! A Scene Investigators tökéletes arra, hogy másokkal együtt élvezd ezt a játékot. Ők talán észrevesznek valamit, amit te kihagytál a nyomozásod során, és fordítva.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Scene Investigators (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: