Betöltés...

Deliver Us Mars: Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.819 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Deliver Us Mars: Deluxe Edition tartalma:

- Deliver Us Mars alapjáték

- Eredeti játékzene





A Deliver Us Mars egy hangulatos sci-fi kaland, amely egy feszültséggel és nagy tétekkel teli küldetésre kalauzol, hogy visszaszerezd a titokzatos Outward által ellopott ARK kolóniahajókat.



Egy merész új küldetés

Tíz évvel a Fortuna küldetés után az emberiség közelebb van a kihaláshoz, mint valaha. A Marsról érkező rejtélyes segélyhívás után a Föld legfiatalabb űrhajósa, Kathy Johanson csatlakozik a Zephyr-hez és legénységéhez egy utolsó küldetésre: hogy visszaszerezze a titokzatos Outward által ellopott ARK kolóniahajókat, és ezzel biztosítsa az emberi faj túlélését.



Játékmenet

Szállj föl a Zephyr fedélzetére, miközben a Földről a Mars felszínére utazol. Járd át és viseld el a zord és kíméletlen terepet, miközben az Outward által hátrahagyott titkokat kutatod. Használd az eszed és az erődet, hogy legyőzd a mentális és fizikai kihívásokat, megtaláld az ARK-okat, és felfedd azoknak a motivációit, akik a segélyhívás mögött állnak, amely idevezetett téged.



Egy feledhetetlen élmény

Tapasztald meg a rendkívül magával ragadó és lebilincselő narratív élményt, tele lebilincselő játékmenettel. Minden egyes pillanatot a díjnyertes zeneszerző, Sander Van Zanten zenéje, a legmodernebb mozgásrögzítés, a lenyűgöző grafika és a valós idejű, sugárkövetéses árnyékok és tükröződések mellett az Unreal Engine által támogatott, feszültséggel és érzelmekkel teli elbeszélést nyújt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Deliver Us Mars: Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: