Betöltés...

Harvest Island (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.946 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Harvest Island egy horrorisztikus, mezőgazdasági szimulátor. Imádkozz az istenekhez, és soha ne kérdezősködj, miközben élvezed a boldog földművelés napjait. Csak ne kalandozz túl messzire otthonod kényelmétől. Biztonságosabb a farm körül játszani, mint felfedezni ennek a távoli szigetnek a titkait és rejtélyeit.



Ajándék az isteneknek

Az istenek fontos szerepet játszanak a Harvest Island-ben. Az istenek mindennap kérni fogják tőled a sziget körül található tárgyakat. Áldást kapsz az istenektől, amint odaadod nekik a tárgyakat. Az áldást arra használod, hogy fejleszd a farmodat, vagy áldást használhatsz építkezésre és kézműves dolgok készítésére.



Nappali és éjszakai ciklus

Az idő előrehaladtával az erdő, a barlangok és a tengerpartok megváltoznak. Amikor éjszaka lesz, a barlangok világítanak, az erdő énekel és szikrázik a szentjánosbogaraktól, a part pedig apályt teremtve visszahúzódik. Láthatod a naplementét és a napfelkeltét, miközben a táj változik. A nappal/éjszaka ciklus örökké tart, és még aludni sem kell, ha egy-két éjszakát akarsz húzni.



Barátkozz az állatokkal

A szigeten sok vadállat él. Összebarátkozhatsz velük, megsimogathatod vagy akár meg is etetheted őket. Néha a vadonban talált tárgyakat adnak neked, vagy megmutatnak egy felfedezetlen átjárót, amit bejárhatsz.



Dinamikus időjárás

Ha esik az eső, az állatok elbújnak, a halak elrejtőznek, és a terményeket megöntözik. Néha csak egy kis locsogást kapsz, máskor pedig erősen fog zuhogni. De amikor süt a nap, minden visszatér a normális kerékvágásba. A dagályok az idő előrehaladtával ingadoznak, megváltoztatva a sziget tájképét. Apály idején tengeri élőlényeket szedhetsz fel, és felajánlhatod őket az isteneknek. Az árapály pedig új utakat nyithat meg. Ez lehetővé teszi, hogy tovább fedezd fel a szigetet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Harvest Island (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: