Betöltés...

Burnout Paradise Remastered (ENG) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.577 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Burnout Paradise: Remastered tartalma:

- Burnout Paradise: Remastered alapjáték

- Big Surf Island kiegészítő

- Cops and Robbers kiegészítő

- Legendary Cars kiegészítő

- Burnout Bikes kiegészítő

- Burnout Paradise Toys kiegészítő

- Burnout Paradise Party kiegészítő

- Boost Specials kiegészítő

- Cagney kiegészítő





Legyen az akció a középső neved, miközben uralod az utcákat a Burnout Paradise Remastered-ben.



A tökéletes Burnout Paradise-élmény

A remaster a teljes eredeti játékot és az összes valaha megjelent letölthető tartalmat foglalja magába, számos technikai fejlesztéssel a nagyobb vizuális hitelesség érdekében, beleértve a nagy felbontású textúrákat és egyebeket.



Üdvözlünk újra Paradise City-ben!

Tépd szét a várost a hektikus belvárosi sugárutaktól a vad hegyi utakig. Éld át újra a valaha volt egyik legjobb arcade-vezetős játék magas oktánszámú kaszkadőrmutatványait és önkényes pusztítását! A Burnout Paradise Remastered a tökéletes autós játszóteret nyújtja neked és barátaid számára, hogy online játszhassatok. Ez a remaster tartalmazza a Year of Paradise összes kiegészítőjét, beleértve a Big Surf Island frissítést, aprólékosan újraalkotva.



Fedezd fel Paradise Cityt barátaiddal

Égesd a gumit és aprítsd a fémet Paradise City nyílt útjain, miközben ugratókat, mutatványokat és rövidítéseket fedezel fel. Tűzd ki a dicsőséghez vezető utat az egyedi versenyeken, használd a város ismeretét, hogy megtaláld a leggyorsabb útvonalakat és legyőzd a riválisokat. Tönkreteheted barátaidat online, vagy egyesítsd erőidet, hogy online kihívások százait romboljátok le.



Szegd meg a szabályokat és zúzz bárhol, bármikor

Dobd ki a sofőr kézikönyvét és állíts fel sebesség- és rombolási rekordokat szerte a városban. Kövesd nyomon, hányat birtokolsz, és bizonyítsd be rombolási dominanciádat barátaiddal szemben. Lődd ki az autódat, pörögj és kaparj keresztül a városon, törj át a forgalmon és hagyj nagyon drága roncsnyomokat a visszapillantó tükörben.



Big Surf Island

A Big Surf Island egy teljesen új kerületet vezet be Paradise City-be, új felfedeznivalókkal, eseményekkel, online kihívásokkal és kilenc új járművel.



Cops and Robbers

A Cops and Robbers új online játékmódot vezet be, valamint rendőrségi variációkat Paradise 33 eredeti járművéhez.



Legendary Cars

A Legendary Cars tartalmazza a Carson GT Nighthawk-ot, a Hunter Cavalry Bootlegger-t, a Hunter Manhattan Spirit-et és a Jansen 88 Special-t.



Burnout Bikes

A Burnout Bikes kibővíti az alapjátékot 7-10 órányi egyjátékos és számtalan órányi többjátékos játékidővel, valamint négy motorkerékpárral (FV1100-T1, Firehawk V4 és Firehawk GP Competition).



Burnout Paradise Toys

A Burnout Paradise Toys tartalmazza a következő autók játékváltozatait: Hunter Cavalry, Hunter Manhattan, Krieger WTR, Jansen P12, Hunter Takedown 4x4, Carson GT Concept, Hunter Citizen, Carson Inferno Van, és a Nakamura Firehawk GP Competition (motor).



Burnout Paradise Party

A Burnout Paradise Party lehetővé teszi, hogy a játékon belül egy pass-the-controls csoportos partiban teljesítsd a kihívásokat.



Burnout Paradise Boost

A Burnout Paradise Boost tartalmaz két egyedi boost képességgel rendelkező járművet: a Carson Extreme Hotrod-ot és a Montgomery Hawker Mech-et.



Burnout Paradise Cagney

A Burnout Paradise Cagney tartalmaz két vadonatúj járművet és további "közösségi" járműveket, valamint online játékmódokat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Burnout Paradise Remastered (ENG) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: