Betöltés...

Succubus (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.270 Ft



A JÁTÉKRÓL

Légy a vágy démoni papnője - Vydija, és használd egyedi képességeit, hogy bosszút állj ellenségeiden. Szerezd vissza királyságodat, hogy a pokol reszkessen patáid alatt! Senkit se hagyj életben, ha nem hajt térdet előtted.



Túléld a bukást

Te vagy a Succubus - egy vad és kéjelgő démon, aki visszautasította a pokoli mélység királynőjének szerepét. A pokol törvényes uralkodóinak eltűnésével a megmaradt démonok Nimrod-ot ismerték el uralkodójuknak, mert ő volt az egyetlen lélek, aki uralni tudta a hatalmas fenevad elméjét. Azzal, hogy a bűnösök holttesteiből felemelte új birodalmát, az új királynővel - veled - együtt az új királynőnek sikerült uralnia a korábbi uralkodók által hátrahagyott káoszt. A fényűző élet és a mártírok bőréből varrt szőnyegeken való járkálás azonban nem neked való volt, ezért a pusztában való életet választottad. Fájdalmat okozol azzal, hogy bántasz mindenkit és mindent, aki az utadba kerül, hogy kielégítsd étvágyadat és ősi ösztöneidet. Abban a pillanatban, amikor találkozol a hatalmas Baphomet-tel, aki seregével együtt Nimrod lelkét akarja megszerezni, elfognak és megcsonkítanak. A saját fajtád által elárulva csak egy célod marad, ami számít - a bosszú!



Uralkodj a pokol felett

Te vagy a legnagyobb rém ebben a brutális világban. Tanítsd meg ellenfeleidnek, hogy az utadba állni a legnagyobb hiba, amit elkövethetnek. Légy a bíró és a hóhér, és szabadítsd ki dühödet mind az elkárhozott lelkekre, mind a démonokra, akik kihívást jelentenek számodra. Mássz fel a meredek sziklákon, csábítsd el ellenfeleidet, és kerüld el ennek az élő, lüktető pokolnak a csapdáit. Okozz szenvedést, csonkíts, gyilkolj és szabadítsd ki haragodat, hogy visszaszerezd jogos uralmadat a pokol uralma felett!



Szabd testre a Succubus-odat

Használd a fejlett karakterszerkesztőt, hogy a főszereplő megjelenését a saját ízlésed szerint alakítsd.



Testre szabhatod a Main Hub-odat

Fejleszd a főszereplő barlangját a megjelenésének és az általa nyújtott lehetőségek módosításával. Használd az edzőarénát az új fegyverek és erők kipróbálásához. Navigálj a pokolban a világtérkép segítségével, és nyiss fel új szinteket és rangsoroló arénákat.



Szabadítsd fel a képességeidet

Szerezz tapasztalatot más lények megölésével, majd használd fel az alapképességeid fejlesztésére és további, erősebb és brutálisabb képességek feloldására. Nyiss fel új különleges képességeket, hogy hatékonyabban irányíthasd a harcot.



Szakíts és tépj

Használd fegyvereidet és egyedi páncéljaidat, hogy elbánj ellenfeleiddel. Támadj az ellenségre a karmaiddal, vagy használd a csontkardokat, bunkósbotokat és más fegyvereket. Mészárold le az ellenségeidet, levágott végtagok és elszenesedett holttestek tengerét hagyva magad után.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Succubus (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: