Betöltés...

Train Sim World 2020 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 22.747 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Train Sim World egy magával ragadó első személyű szimulátor, amely mindenki számára tökéletes, a fülkében teljes interaktivitással, a helyek pontos részleteivel, a valós útvonalakkal és a játékidővel. Szálljon fel a sínekre a vadonatúj Train Sim World 2020 Edition segítségével, és mindent megtalál, amire szükség van az új készségek elsajátításához, az általános és a mozdonyok haladó üzemeltetése között, miközben zökkenőmentes személyszállítási és árufuvarozási szolgáltatásokat nyújt, forgatókönyveket és még sok minden mást.





ÚJ UTAZÁS INDÍTÁSA

A Train Sim World a lélegzetelállítóan hiteles gépek mérnökei közé helyezi. Kiegyensúlyozza a féknyomást, szabályozza a sebességet, kezelheti az üzemanyag-feltöltést, a váltást, az udvari munkát és még sok mást.



Az „Utazások” funkció több mint 24 valós órás forgatókönyvet, oktatóanyagot és szolgáltatási menetrendet vezet végig az egyes útvonalakon - plusz egy új haladáskövető több száz vasúti feladatot emel ki, amelyek elvégezhetők az útvonalak elsajátításakor.





A TAPASZTALAT HITELES SZIMULÁLÁSA

A SimuGraph® által működtetett Train Sim World mozdonyok nemcsak a valós társaik megjelenését, hanem a motorháztető alatti fizikát, a fülkéket, az íróasztalokat, a hangokat és még a vonatok hangulatát is pontosan megalkotják.



Mindez a világ minden tájáról érkező valós útvonalak gyűjteményén áll. Küzdjen felfelé a német Spessartrampe lejtőn, navigáljon a New York Penn terjeszkedő metróállomásán, vagy egyszerűen tátongjon a manchesteri Victoria Station barlangcsodájában - és minden útvonalon megtalálhatja a valósághű regionális jelzőrendszereket és egy vadonatúj kihívások halmaza.





A VASÚK KIALAKÍTÁSA

Lépjen be a Train Sim World vezetőfülkéjébe, és ugyanolyan látványban fogadja, mint bármelyik mérnököt - a kezelőszervek készen állnak a parancsára, amely hatalmat biztosít a mozdony működésének minden aspektusában.



A Train Sim World 2020 versenyen egy lépéssel tovább haladunk a sim-élmény frissítéseivel, például az új Action Point pontozási rendszerrel, amely jutalmazza a pontosságért, és a tájékoztató képernyő segít nyomon követni a teljesítményét.

Főbb jellemzők

Fedezze fel a híres útvonalakat a világ minden tájáról.

Main-Spessart Bahn - Szállítson teher- és utasforgalmat a Main-Spessart Bahn felett, amely a meredek lejtők, a festői domboldalak és a kanyarok csodálatos keveréke.

Észak-Transz-Pennine - A híres transz-Pennine-i vasút brit hajtóerejének vezérlő ikonjai a magasodó mocsarakon, kihívást jelentő fokozatok és szoros ívek.

Long Island Rail Road - Tapasztalja meg Amerika legforgalmasabb ingázó vasútját és New York-i vasúti forgatagát a Train Sim World-ben: Long Island Rail Road.

Great Western Express - A forgalmas londoni Paddingtonból indulva tárgyalnia kell az intenzív forgalomról és a kedvezőtlen jelzésekről, a szabály betartásáról és az idegességéről.

CSX Heavy Haul - Fedezze fel a Rockwood-bányát, a Sand Patch Summit és a Cumberland Yard-ot az erős CSX AC4400CW-ben.

Újdonság a Train Sim World 2020 számára:

Utazások - Több mint 24 órás játékmenet ötvözi az egyes útvonalakat. Indítson egy utazást bármilyen útvonalon, és élvezze a forgatókönyvek, a szolgáltatási menetrendek és a vasút körüli teljesítések százait.

Oktatóanyagok - A továbbfejlesztett oktatóanyagok megtanítják az új játékosokat a sínek elsajátításához - és még a régi kezek is találhatnak valami újat.

UI és HUD - Felújítottuk a felhasználói felületünket, hogy a játékosok nagyobb irányítást és magabiztosságot kapjanak, miközben elsajátítják a világ legerősebb gépeit.

Akciópontok - Jutalmazza a célkitűzések teljesítését, a pontos időzítéssel történő vezetést, és rögzíti a legjobb teljesítményt az egyes útvonal-forgatókönyvek és menetrend-szolgáltatások esetében.

12 hihetetlenül pontos mozdony és egy vezérlőautó, köztük az ikonikus Inter-city 125, a Metro-North emlékezetes M7-ese és a Deutsche Bahn BR 185.2 munkagépe, amelyek számos kihívást jelentenek Önnek.

A Dovetail Games által fejlesztett SimuGraph® járműdinamikai motor és az Unreal Engine 4® technológia működteti

Letöltés mérete: 4,4 GB

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World 2020 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: