Betöltés...

Battle of Rebels (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.690 Ft



A JÁTÉKRÓL

Küzdj meg zombik hullámaival ebben az egyjátékos és többjátékos, cross-platformot támogató, belső-és külső nézetes lövöldözős játékban.



Történet

Az űrlények emberklónozó gépeket telepítettek a DOWNTOWN területeire, amelyek megfertőzik az emberi DNS-t, és zombivá változtatják az embereket. Ki kell kapcsolnod a gépeket, viszont ez nem lesz könnyű feladat. Először is meg kell tisztítanod a zombiktól a területet, ahol a gépek vannak. Amint ezt megtetted, megérkezik az Alien Boss. Ahhoz, hogy megszerezd az Access kulcsot, meg kell ölnöd a BOSS-t. Ha a BOSS halott, tiéd az Access kulcs, amivel ki tudod kapcsolni a gépeket. Sok szerencsét!



Egy idegen invázió

A Battle of Rebels az erősségeidre alapoz, és a saját módodon juthatsz el benne a győzelemig. Gyűjts ellátmányt, és győzd le az ellenfeleidet. Az egyjátékos mód történetében egy vírus terjed szét a Földön, miután az idegenek megszállták a bolygók, a nemzetek pedig próbálnak fennmaradni. A világ minden tájáról egyesült hadseregek jöttek létre, hogy megállítsák az inváziót, de hiába. Az idegenek sokkal fejlettebbek, mint az emberiség. Csúcstechnológiás eszközökkel rendelkeznek, amellyel képesek emberek klónozni! Az emberek már nem is tudják, ki ellen harcolnak? Emberek ellen? Emberi idegenek, így hívják őket. Az űrlények áthatoltak az összes védelmi vonalon, a seregeket pedig legyőzték. Néhány ember meg fog fertőződni, aztán pedig két lábon járó halottakká válnak majd. Ez káoszhoz fog vezetni. Győzedelmeskedni fog az emberiség? A történet során kiderül.



Jellemzők:

- Játssz külső- vagy belső nézetes perspektívában

- 5 pályával rendelkező, több órányi játékidőt kínáló egyjátékos kampány

- Játssz bárkivel, bárhol a világon, akármilyen verzióval a cross-platformot támogató többjátékos módban, amelyben egy 2x2-es arénában küzdhettek meg egymással

- Vezess tankokat, irányíts drónokat és még annyi minden mást!

- A rendelkezésedre álló hatalmas fegyverarzenál

- Gyönyörű megjelenés, akár 4K felbontásban

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Battle of Rebels (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: