Betöltés...

Farming Simulator 22: Premium Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.726 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Farming Simulator 22: Premium Edition tartalma:

- Farming Simulator 22 alapjáték

- Year 1 Season Pass

- Zetor 25 K jármű

- Antonio Carraro csomag

- Kubota csomag

- Vermeer csomag

- Platinum Expansion kiegészítő

- ERO Grapeliner Series 7000 jármű

- Year 2 Season Pass

- Volvo LM 845 jármű

- Göweil csomag

- Hay & Forage csomag

- Horsch Agrovation csomag

- Oxbo csomag

- Premium Expansion kiegészítő





Hozd létre a saját farmodat, és érezd jól magad. Gyűjtsd be a termést, gondozz állatokat, menedzseld a termelést, és nézz szembe a szezonális kihívásokkal.



Legyél farmer

Éld át, hogy milyen egy modern farmernek lenni! Vár rád a földművelés, az állattenyésztés és az erdőgazdálkodás, amelyek mindegyike rengeteg tevékenységet kínál. Ezen felül pedig a négy évszak kihívásaival is szembe kell nézned, különös a tél által jelentett nehézségekkel. Építsd ki kreatívan saját gazdaságodat, és bővítsd a mezőgazdasági tevékenységedet termelési láncokkal - alakítsd ki mezőgazdasági birodalmadat! Akár barátaiddal együtt is vezetheted farmodat, és a cross-platform többjátékos módnak köszönhetően együtt élvezhetitek a mezőgazdálkodás élményét.



Számos helyszín és gép

Legyen szó akár egy buja szőlőültetvényről vagy olajfaültetvényről a mediterrán Dél-Franciaországban, egy hatalmas, búzával, kukoricával, burgonyával és gyapottal teli mezőgazdasági területről az USA középnyugati részén, vagy egy eleven állattartó gazdaságról az európai alpesi régió dombos tájain, olyan valódi márkák, mint Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra és még sok más, több mint 400 gépe és eszköze áll rendelkezésedre a gazdálkodáshoz.



Új funkciók

A Farming Simulator 22 számos új játékmódot, minden eddiginél több tartalmat és játékos szabadságot kínál, beleértve az olyan új talajművelési lehetőségeket, mint a mulcsolás vagy a kőszedés. Ebben a részben továbbá megtalálod az üvegházakkal és méhkaptárakkal kibővített, továbbfejlesztett építési módot, valamint egy új karakterkészítő funkciót is, amellyel elkészítheted saját, egyéni farmeredet.



A közösség által létrehozott tartalmak

A játék fejlesztőcsapata, a Giants Software által hivatalosan tesztelt, a közösség által készített ingyenes módosítások széles választéka a sokszorosára bővíti a gazdálkodás élményét. Nőj fel a kihívásokhoz, hogy sikeres farmerré válhass, kezdj el gazdálkodni, és hagyd, hogy az idő meghozza gyümölcsét!







Platinum Expansion

Terjeszd ki mezőgazdasági vállalkozásodat Silverrun Forest vadonatúj és élénk környezetére - és hozd el a Volvo és más cégek által gyártott új gépeidet és szerszámaidat az erdőbe! Ez a hatalmas kiegészítő egy erdős tájakkal, érdekességgel és olyan termelési láncokkal teli térképet tartalmaz, amelyek a szállításaid alapján fejlődnek. Vállalj új erdészeti küldetéseket, építs hajókat a kikötőben, és még annyi minden más!



Új járművek és eszközök

Élvezd a a neves svéd gyártó új gépeinek nagy választékát, amelyek most először jelennek meg a Farming Simulator sorozatban, és bővítsd a járműállományodat még olyan gyártók járműveivel, mint a John Deere, a Komatsu, a Pfanzelt, a Koller, a Schwarzmüller, az IMPEX és még sok más. A kiegészítő több mint 40 autentikus járművet és szerszámot tartalmaz, amelyekkel gazdagíthatod és kibővítheted a fakitermeléssel és faültetéssel kapcsolatos mezőgazdasági és erdészeti élményedet.



Újdonságok

A kiegészítővel debütál a Volvo a sorozatban, illetve az alapjáték kiegészül még több mint 40 új járművel és eszközzel, egy új környezettel: Silverrun Forest, új fafajokkal és környezeti hatásokkal, egy új játékmechanikával: fa megjelölés, illetve új termelési láncokkal és küldetésekkel, amelyeknek köszönhetően most már hajókat is építhetsz.







Premium Expansion

Dobd fel a Farming Simulator 22 élményt a Premium Expansion kiegészítővel, és termessz friss zöldségeket egy vadonatúj térképen! Használj különleges gépeket a vetéshez, betakarításhoz és szállításhoz - és élvezd az új márkákat, termelési láncokat, gyűjthető tárgyakat és még annyi más dolgot. Teljesen új térkép, zöldségek, márkák és gépek várnak rád!



Új térkép: Zielonka

A közép-európai régiók által inspirált új mezőgazdasági környezet a közép-európai országok változatos tájait idézi. A gazdag talajra épült, tavak és folyók közötti zöldellő mezők tökéletesen alkalmasak növények és vállalkozások gyökereinek letelepítésére egyaránt.



Új növények

Három új növénnyel egészül ki az alapjáték ezzel a kiegészítővel: sárgarépa, pasztina és vörösrépa. Ezek a tápanyagban gazdag, sorokban termesztett gyökeres növények speciális felszerelést igényelnek – mint például a Dewulf ZKIV nevű betakarítógépe. Az új termelési láncok pedig lehetővé teszik, hogy tápláló leveseket és konzerveket állíts elő. Valamint szintén egy újdonság a kiegészítőben: burgonya chips!



Új járművek és eszközök

A Premium Expansion kiegészítő autentikusan digitalizált, minden eddiginél több részlettel rendelkező járműveket és munkagépeket tartalmaz – több mint 35-öt. A Dewulf, a Gorenc, az Agrio és a WIFO gyártók gépei most először jelennek meg a szériában, de megtalálhatóak még a BEDNAR, a Fiat, a GRIMME, a Kverneland, a SaMASZ és más gyártók járművei is a kínálatban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Farming Simulator 22: Premium Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: