Betöltés...

Phantom Brigade (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.910 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Phantom Brigade egy hibrid, valós idejű és körökre osztott taktikai RPG, amely a mélyreható testreszabásra és a játékosok által vezérelt történetekre összpontosít. A mechpilóták utolsó túlélő osztagaként be kell szerezned az ellenséges felszereléseket és létesítményeket, hogy kiegyenlítsd a játékteret. Túlerőben és fegyvertelenül, vezesse át a Fantom Brigádot egy kétségbeesett hadjáraton, hogy visszafoglalja a háború sújtotta hazáját.



FŐBB JELLEMZŐK:



Moziszerű pörgés a körökre osztott műfajban – Előre jelezheti az ellenség mozgását, hangszerelhet pontosan időzített ellenintézkedéseket, és nyomja meg a „végrehajtás” gombot, hogy valós időben nézhesse meg a fizikán alapuló akciót.

Kiváló arzenál – sínfegyverek, sugárfegyverek, rakéták, energiakardok és még sok más! Eső pusztítás sújtja hazád betolakodóit minden egyes legyőzött ellenséges mechből megmentett fegyverrel.

Stratégia – Hozzon magas szintű taktikai döntéseket a világtérképen, kezelje mobilbázisát, és döntse el, hogyan alkalmazza korlátozott erőforrásait.

Taktikai harc – Vedd át a csapatod irányítását különféle küldetések során, kezdve az ellenséges felszerelések szabotálásától és a konvoj lestől a felszabadító csatákig és a kihívó előőrsök támadásaiig.

Testreszabás – A gazdag testreszabási rendszerrel rendelkező Phantom Brigade lehetővé teszi a mechek teljesítményének finomhangolását, a felszerelések széles választékának telepítését és a kozmetikai lehetőségek tárházának elérését. Készítse fel csapatát bármilyen kihívásra – stílusosan.

Rendkívül módosítható – A Phantom Brigade-et az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy a játékosok által nagyon jól módosítható legyen. Keverje össze a dolgokat úgy, hogy a játékot bekapcsolt közösségi mod mellett játsszon, vagy próbálja ki saját, módosított remekművét!

Elpusztítható környezet – Ez nem egy igazi játék az óriási mechekről, elpusztítható épületek nélkül! A Phantom Brigade lehetővé teszi az egyes csatatérképek minden négyzetméterének megsemmisítését. Törd össze ellenséged fedelét, és dőlj össze épületeket a tetejükön!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Phantom Brigade (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: