Betöltés...

RimWorld - Biotech (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.860 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Nevelj gyermekes családot, kísérletezzen genetikai módosításokkal, és irányítsa saját mechanoid hadseregét és munkaerőjét.

Családot alapítani

Gyerekeket szülni és családot alapítani természetes vagy mesterséges úton. A telepesek szülhettek vagy használhattak béranyát, befogadhattak egy csapat árvát, és még embriókat is teherbe tudna hozni gépeken. Játssz párkeresőt a gyarmatosítóiddal, vagy hagyd, hogy kapcsolataik szervesen fejlődjenek. Készüljön fel a munkára és a gyermekgondozásra, és készüljön fel arra, hogy üdvözölje kicsinyeit a világban!

Vigyázz a babáidra

Tartsa tele a baba pocakját sok jó étellel, díszítsen egy imádnivaló gyerekszobát játékidőre, és építsen kényelmes kiságyat a jó éjszakai pihenéshez. A boldog babák boldog telepesekké válnak.

Vigyázz a gyerekeidre

Adjon gazdag és boldog gyermekkort gyermekeinek úgy, hogy egyensúlyt teremt a munka és a játék között. Segítsen a gyerekeknek teljesíteni tanulási vágyaikat azáltal, hogy hagyja őket felfedezni a természetet, csevegni a rádióban, időt tölteni az órákon, álmodozni, firkálni, és nézni a felnőttek munkáját. Válassza ki gyermekei adottságait és szenvedélyeit bizonyos életkorokban – minél egészségesebb a nevelésük, annál többféle tulajdonság és szenvedély közül választhat.





A növesztőkádak olcsóbb alternatívát kínálnak a normál gyermekneveléssel szemben. Használjon kádakat, hogy felgyorsítsa gyermekei fejlődését, hogy gyorsan kiűzze a buta katonákat és az egyszerű munkásokat.

Genetikai módosítás

Hozzon létre saját, genetikailag módosított gyarmatosítókat, úgynevezett xenohumánokat. Gyűjts össze egzotikus gének gyűjteményét, vásárold meg őket kereskedőktől, fogadd el a küldetés jutalmaként, vagy kinyerd ki az idegen-emberi foglyok menazsériájából. Kombinálja újra a géneket, hogy a tulajdonságok bizarr és előnyös keverékeit hozza létre, és építse fel xenohumán kolóniáját!

Találkozz új xenohuman frakciókkal

Vegyen részt új, egzotikus xenohumánokból álló frakciókkal. Az xenohuman frakciók között szívós disznóemberek, méregivó pazarló kalózok, könyörtelen neandervölgyi vadászok és még sok más található. A frakciók különböznek egymástól – az, ahogyan bánik egy őrjöngő tűzoltó csoporttal, más lesz, mint a szőrmetestű puskák által küldött farkaskísérők megállítása. Egyes xenohumán kultúrák barátságosak, míg mások ellenségesek, vagy inkább magukra hagyják őket.

Csatlakozz a halhatatlan vérivókhoz

A szanguofágok észrevétlenül haladnak el az emberek között, miközben emberfeletti erőket rejtenek magukban, és azon dolgoznak, hogy kielégítsék genetikai vérszükségletüket. A szuperintelligens nanogépekkel meghajtott szanguofágok kortalanok, halhatatlanok, természetfeletti szépségűek, és képesek halálos tüskék indítására és szövetségesek gyógyítására. Csatlakozhatsz kultuszukhoz, ha érdemesnek tartod, vagy kényszerítheted őket, hogy halhatatlanságot adjanak neked.

Építsen és irányítson mechanoidokat

Tedd a gyarmatosítódból szerelőt – egy olyan személyt, akinek olyan agyimplantátuma van, amely lehetővé teszi számukra, hogy pszichésen irányítsák a mechanoidoknak nevezett félig élő gépeket. Hozzon létre mechanoidokat úgy, hogy csúcstechnológiás gesztátor tankokban növeszti őket, és vezessenek sokféle új harci és munkamechanoidot.





Építs fel egy mechanoid hadsereget, és kísérletezd ki a különféle harci taktikákat olcsó, eldobható lövészek, harckocsi védők, pajzsot vető mesterlövészek, lángszórók és egyebek rajok segítségével. Otthon készítsen mechanoid munkásokat, akik árukat gyárthatnak, megmenthetik és elláthatják a gyarmatosítókat, építményeket építhetnek és javíthatnak, vethetnek és betakaríthatnak, szállíthatnak dolgokat és egyéb feladatokat. Növeld rajod, és javítsd a szerelődet megállíthatatlan mechlorddá.

Kihívás szuper-mechanoid főnökök

Hívj három új szupermechanoid főnököt, hogy harcoljanak. Győzd le ezeket a szuperhalálos ellenségeket és kísérőiket, és gyűjts be speciális mechanoid chipeket füstölgő héjukból, hogy fejleszd a mechanoid technológiát.

Alkalmazkodni a szennyezéshez

Mechanoid infrastruktúrája mérgező hulladékcsomagokat termel. A fagyatlan hulladék megromlik és szennyező anyagokat szivárog a környezetbe. A szennyezés megmérgezi a telepeseket, mutálja a növényeket és az állatokat, blokkolja a napfényt, és vonzza a hatalmas ellenséges rovarokat. Kezelje hulladékát, vagy kezelje a környezetszennyezést új felszerelésekkel, méregtelenítő szervekkel és genetikai módosításokkal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "RimWorld - Biotech (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: