Betöltés...

Destiny 2: The Final Shape (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 30.399 Ft



A JÁTÉKRÓL

Előrendelőknek bónusz:

- Egy Exotic ritkaságú kinézet a Ghost számára

- Egy Legendary ritkaságú embléma





A Destiny 2: The Final Shape – Standard Edition tartalma:

- A The Final Shape kiegészítő alap tartalmai

- Az első Episode, az Echoes





Közeleg a Final Shape – a valóság átalakulása a Witness torz, rémálomba illő elképzelésévé. Indulj el a Traveler szívébe vezető veszélyes utazásra, hívd össze a Vanguard-ot, és éld át a Light and Darkness saga befejezését.



Új kampány

Siess a társaid segítségére, miközben a Traveler szívén átvezető kaland során a Witness nyomába eredsz. Szerezz meg új jutalmakat, oldj fel új erőket, és arass diadalt ellenfeleid felett a The Final Shape Legendary nehézségi szintjével.



Új helyszín: The Pale Heart

Van egy hely, ahol az örökkévalóság darabokra szakadt. Ez a különös, feltáratlan hely a múlt tetteitől visszhangzik. Élj túl ezen a hihetetlen helyen, és fedezd fel, mi rejlik a háború szívében. Kalandozz egy különleges helyen, ahol az idő és a tér meggörbül. Eredj a Witness nyomába, és tárd fel a Traveler titkait.



Három új Super Ability

A Witness legyőzéséhez elképesztő erőre lesz szükség. A Hunter, a Titan és a Warlock karakterosztályok új Super Ability képességeket sajátíthatnak el, és adhatnak hozzá az arzenáljukhoz, létrehozva ezzel az Arc Hunter, a Void Titan és a Solar Warlock karakterosztályokat. Az elkövetkezendő csaták során a Titan karakterosztály erős Void-baltákkal győzheti le az ellenfeleit, a Hunter villámokkal végezhet ellenfeleivel, egyszerre akár többel is, a Warlock pedig az élő láng erejét használhatja fel pusztításra.



Episodes

2024-től kezdve az Episodes lesz a Destiny 2 új történetmesélési és tartalomfrissítési formátuma a Seasons helyett. Minden egyes Episode új történeti tartalmakkal és jutalmakkal várja a játékosokat, köztük egy Exotic ritkaságú küldetéssel, fegyverrel és páncéllal. Az Echoes, a Revenant és a Heresy lesz az első három Episode, amelyek a The Final Shape évében jelennek meg.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Destiny 2: The Final Shape (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: