Betöltés...

Alone in the Dark (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.536 Ft



A JÁTÉKRÓL

Térj vissza a Derceto Manorba az Alone in the Dark újragondolásában, amely egy szerelmes levél a '90-es évek kultikussá vált klasszikus horrorjátékához.



Az Alone in the Dark visszatért!

A THQ Nordic és a Pieces Interactive elhozza a játékosoknak a klasszikus túlélőhorror játék, az Alone in the Dark egy újragondolt változatát, amely egyben egy szerelmes levél is a korszakalkotó eredeti játékhoz. A gótikus amerikai délen játszódó játékban a két főszereplő egyike fölött veheted át az irányítást: bújj Edward Carnby, vagy Emily Hartwood bőrébe, hogy felfedezd a környezetet, megküzdj különböző szörnyekkel, rejtvényeket oldj meg és felfedezd a Derceto Manor valódi titkát…



Első osztályú színészek

Emily és Edward karakterét olyan tehetséges hollywoodi színészek keltik életre, mint a Megszállottak viadalából, vagy a Free Guy-ból ismerős Jodie Comer, és a Stranger Things-ből, vagy a Fekete Özvegyből ismerős David Harbour. Ők a hangjukat, a megjelenésüket és az elképesztő színészi képességeiket is kölcsönzik a főszereplőknek.



Egy új elképzelés, amely hű marad az eredetihez

A játék egy teljesen új és eredeti történetet mutat be, ám valamilyen szinten felhasználja a ’90-es évek eredeti trilógiájának szereplőit, helyszíneit és motívumait is. A játék élvezetéhez nem szükséges az eredeti játékok ismerete, ám azok számára, akik játszottak, vagy ismerik a klasszikus részeket, elég sok minden lehet majd ismerős.



Egy lebilincselő rémálom

Amikor Emily Hartwood megtudja, hogy eltűnt a nagybátyja, Edward Carnby magánnyomozó segítségével a keresésére indul. A Derceto Mano nevű elmegyógyintézetbe érkezve a különös alakokkal, rémálomszerű világokkal, veszélyes szörnyekkel, és végül egy közelgő gonosz és annak követőinek összeesküvésével találják szembe magukat. A valóság, a rejtély és az őrület metszéspontjában olyan kaland vár rád, amely során meg fogod kérdőjelezni a világról alkotott alapvető elképzeléseidet. Kiben bízhatsz, mit fogsz elhinni, és mi lesz a következő cselekedeted?



Egy profikból álló csapat

Tapasztalj meg egy, a Soma és az Amnesia kultikus horrorok történetét is jegyző Mikael Hedberg által írt mély pszichológiai történetet, amely meghaladja a képzelet határait. A Pieces Interactive fejlesztőcsapat munkálataihoz csatlakozott még egy szörnytervező, a legendás Guillermo del Toro munkatársa, Guy Davis is, illetve a Doom Jazz műfaj legendája, Jason Köhnen is, aki hátborzongató és kísérteties dallamaival járul hozzá a megfelelő hangulathoz.



Jellemzők:

- Klasszikus horror élmény harccal, rejtvényekkel, felfedezéssel és történettel.

- Játssz Edward vagy Emily szerepében, és tárd fel a Derceto rejtélyeit két különböző perspektívából, beleértve a teljesen különböző átvezetőket és pályákat is.

- Egy, az 1920-as évek gótikus Amerika déli területein játszódó játék, amely klasszikus lovecrafti horrorelemekkel tarkított noir-hangulatot kínál, amelyben az ismerős és a szürreális elemek ötvöződnek.

- Merülj el a sötétség és az árnyékok hangulatos atmoszférájában, amelyet a rémisztő látványvilág és a kísérteties, eredeti Doom Jazz dallamok keltenek életre.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Alone in the Dark (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: