Betöltés...

Warhammer 40,000: Rogue Trader - Season Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.178 Ft



A JÁTÉKRÓLA Warhammer 40,000: Rogue Trader – Season Pass tartalma:

- Void Shadows kiegészítő

- Lex Imperialis kiegészítő





Void Shadows

A játék első nagyobb kiegészítője a Rogue Trader űrhajójáról, legénységének életéről és a hajó rakterében leselkedő veszélyekről szól. Merülj el egy új, a fő történetbe integrált epikus történetben, harcolj új ellenségekkel, és szervezz be a csapatodba egy új tagot – egy halál szektás bérgyilkost. Fedezz fel új szinteket az űrhajódon, oldj fel új fejlesztési lehetőségeket, és sajátítsd el az űrhajóharc mechanikáit. Ismerkedj meg legénységed új tagjaival a hídon, mint például egy Astropath, egy chirurgeon és még mások. A kiegészítő 15 órányi játékélményt kínál a játékosoknak.



Lex Imperialis

A játék második nagy kiegészítőjében a Lord Captain egy új társsal - az Adeptus Arbites egyik tagjával - egyesíti erőit. Ahogy a von Valancius-ház múltja új megvilágításba kerül, a Rogue Trader olyan nehéz döntésekkel találja magát szemben, amelyek az egész Koronus Expanse jövőjére befolyással lehetnek. A történet során lehetőséged nyílik arra, hogy többet megtudj az Imperial Tithe begyűjtéséről, más néven a Grand Harvesting néven ismert eseményről. Fedezz fel új területeket, játékmechanikákat és archetípusokat - és persze találkozz az Immaterium új rémségeivel. Ez a kiegészítő szintén 15 órányi játékidőt kínál a játékosok számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Warhammer 40,000: Rogue Trader - Season Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: