Betöltés...

Far Cry 6: Season Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.749 Ft



A JÁTÉKRÓLA Far Cry 6: Season Pass tartalma:

- Vaas: Insanity kiegészítő

- Pagan: Control kiegészítő

- Joseph: Collapse kiegészítő

- Far Cry 3: Blood Dragon – Classic Edition teljes játék

- Blood Dragon Set, vagyis Blood Dragon tematikájú tárgyak és kiegészítők a Far Cry 6 játékban





Vaas: Insanity

A Vaas: Insanity azon három kiegészítő első része, amelyekben a játékosok a Far Cry-széria leghíresebb gonosztevőinek elborult elméibe utazhatnak, ahol felfedezik majd a háttértörténetüket, megküzdenek majd a belső démonjaikkal és újra találkoznak majd ismerős arcokkal. A Vaas:Insanity-ben a Far Cry-sorozat talán leghíresebb és legikonikusabb gonosztevőjének szerepébe bújhatsz: Vaas Montenegro. Vaas elborult elméjébe csöppenve küzdj meg a belső démonjaival, ismerd meg az ikonikus gonosztevő háttértörténetét, miközben felfedezed Rook Island eltorzult változatának egyedi helyszíneit, és gyűjts kulcsokat, hogy meg tudj szökni a saját elmédből ebben a roguelike játékélményben.



Pagan: Control

A Pagan: Control azon három kiegészítő második része, amelyekben a játékosok a Far Cry-széria leghíresebb gonosztevőinek elborult elméibe utazhatnak, ahol felfedezik majd a háttértörténetüket, megküzdenek majd a belső démonjaikkal és újra találkoznak majd ismerős arcokkal. Pagan Min látszólag nyugodt és higgadt modora mögött kegyetlen és indulatos természet rejlik. Lépj be az elborult elméjébe és küzdj meg a belső démonjaival a Pagan: Control kiegészítőben. Ismerd meg az ikonikus gonosztevő háttértörténetét, miközben Kyrat egy eltorzult változatában barangolsz, ahol kulcsokat kell gyűjtened ahhoz, hogy meg tudj szökni a saját elmédből ebben a roguelike játékélményben.



Joseph: Collapse

A Joseph: Collapse azon három kiegészítő harmadik része, amelyekben a játékosok a Far Cry-széria leghíresebb gonosztevőinek elborult elméibe utazhatnak, ahol felfedezik majd a háttértörténetüket, megküzdenek majd a belső démonjaikkal és újra találkoznak majd ismerős arcokkal. Lépj be a Far Cry 5 gonosztevője, Joseph Seed elborult elméjébe, ismerd meg a háttértörténetét, küzdj meg Hope County egy eltorzult változatában barangolva az egykori követőiddel és a családtagjaiddal, és menekülj meg a saját elmédből ebben a roguelike játékélményben.







Far Cry 3: Blood Dragon – Classic Edition

Tapasztald meg a kritikusok által elismert és a játékosok által is közkedvelt, teljes mértékben a ’80-as évek filmjeit és kliséit idéző játékélményt a Far Cry 3: Blood Dragon – Classic Edition képében – most már a legújabb generációjú konzolokon és számítógépeken is.



2007-et írunk. Ez a jövő.

Te vagy Rex Colt őrmester, egy Mark IV Cyber Commando, vagyis félig ember, félig robot kommandós. 2007-et írunk és a világot a 90-es években kitört nukleáris háború elpusztította. A kelet és a nyugat konfliktusa generációk óta tombol, és az emberiség továbbra is küzd a fejlődésért, még egy ilyen katasztrofális évtized után is. Új megoldást kell találni, hogy béke köttethessen, és az amerikai kiborg-hadsereg talán rátalált erre egy távoli szigeten lévő hatalmas biofegyver képében. A feladatod, hogy információt gyűjts és kiderítsd, mi a fene folyik itt.



Egy tökös kiborg-katona

Csak egyetlen ember elég erős ahhoz, hogy megállítsa a tomboló, gyilkos kiborgok, a mutálódott tudósok, fémcápák és a gonosz, a szemükből lézert lövő Blood Dragon sárkányok seregét – ez az ember te vagy. A neved Rex Power Colt őrmester, és egy Mark IV Cyber Commando, vagyis félig ember, félig robot kommandós vagy. Te és hét kedvenc, teljesen testre szabható gyilkos eszközöd vágjatok neki ennek a kalandnak, amely egy bizarr, nyílt világú, gonoszságtól hemzsegő szigeten játszódik. Intézd el az ellenségeidet surikenekkel, lőfegyverekkel vagy a jó öreg robbanóanyagokkal. A te csatád, a te utad, az ő pechjük.



Szerezd meg a nőt, öld meg a rosszfiúkat és mentsd meg a világot!

Rex Colt őrmester félig ember, félig robot, de teljesen mértékben amerikai. A legmodernebb, legfejlettebb Mark IV Cyber Commando kiborg-kommandós, akinek egyetlen cél lebeg a szeme előtt… a bosszú. El akarja kapni és meg akarja ölni a régi parancsnokát, és a kegyetlen, gyilkos kiborg-hadseregét – és semmi sem állhat az útjába, hogy végrehajtsa feladatát.



A VHS-korszak minden kliséje itt van

A hollywoodi akciófilmek ikonja, Michael Biehn visszatér ebben a robbanékony, 1980-as évek stílusában elkészített sci-fi jövőképben, amelyben kiborgok és mutánsok csapnak össze egymással. Szóval készülj fel, és aztán tapasztald meg a Far Cry 3: Blood Dragon minden porcikájában ’80-as évekre hajazó összes izgalmát és kliséjét.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Far Cry 6: Season Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: