Betöltés...

Pixel Piracy (Digitális kulcs - PC)

Ár: 49.355 Ft



A JÁTÉKRÓL

Éld egy kalózkapitány életét! Toborozzon be egy személyzetet sós buccaneerekből, szerelje fel és szabja testre hajóját, majd kincsek és gyalázat keresésére induljon a nyílt tengeren. Az agresszió, az elterelés és a kereskedelem kombinációjával Ön lesz a következő legendás kalózkirály és a legféltettebb kalózszemélyzet egész Piraciában?

A Pixel Piracy, a 2D Pirate Simulator visszatért egy új alapítással, amely teljes mértékben kihozza a játékot! Az elemektől a statisztikákig, a szigetekig és a zsákmányokig, a vadonatúj Sailor Mode és Tutorial-ig - az egész játékot az elmúlt fél évben átnéztük, hogy az eddigi legcsiszoltabb élményt nyújtsuk. A Re-Logic (Terraria) partnereink segítségével büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan frissítést hoztunk nektek, amely a Pixel Piracy nevéhez méltó helyre viszi.



Alkalmazza a játékstílusát a különböző nehézségi fokozatokkal - mindenki számára megtalálható valami, az alkalmi és a tapasztalt roguelike játékosok számára egyaránt. Ha visszatérő Pixel Piracy játékos vagy, szeretnénk meghívni, hogy próbáld ki újra a játékot, mivel annyi minden megváltozott, hogy azt sem tudjuk, hol kezdjük!





JELENLEGI JELLEMZŐK



Aktuális jellemzők:



--------------------------------------------- -------

** PIXEL PIRACY TELJES FRISSÍTÉS ** Emberi

órák százai mentek el egy ingyenes terjeszkedésbe, amely széleskörű változásokat tartalmaz a játék minden területén. Ez a Re-Logic-szal titokban tartott, hat hónapos munka eredménye. Az alapváltozások a következők:



Újjáépített AI: Az alapoktól átdolgozva a játék belső AI-jét alapoktól kezdve építették fel, hogy egyenletesebb játékmenetet biztosítsanak.



Kódoptimalizálás: A belső kódot felülvizsgálták, hogy még régebbi számítógépeken is gyorsítsák. Számítson egy NAGY minőségi javulásra.



Felülvizsgált tételek / Statisztikák / Zsákmány / Ellenségek / Szigetek: Ezeket a dolgokat átgondoltuk minden gonddal, csípéssel, kiegyensúlyozással és csiszolással, hogy biztosítsuk a végleges Pirate Sim szolgáltatást.



Több nyelv: A játék már elérhető angol, spanyol, finn, olasz, portugál és német nyelven.



Több nehézségi szint: Elmúltak a múlt rendkívüli nehézségi szintjei, mostantól a játékstílusához igazíthatja a játékot, a Sailortól (alkalmi) a Legendary Captainig (Hardcore Roguelike Expert), mindenki számára talál valamit.



Teljes körű oktatóanyag: Az egyik legjobban kért funkció, a bemutató megmutatja a köteleket, és nekiláthat az életnek a Piracián!



Sandbox open world Pirate szimulátor.

-------------------------------------------------

Eljárási szempontból generált világ, amely megváltoztatja az egyes új játékokat. Bár a legszigorúbb értelemben nem Roguelike, mégis egyet sztrájkol.

Hatalmas világtérkép, tele veszélyekkel, zsákmányokkal és emberekkel, akiket áldozatul kell venni.

Átfogó zsákmányrendszer, frissítésre képes fegyverek és páncélok, speciális és titkos zsákmány a tengerészek fedélzetére.

Papagájok, háziállatok és fosztogatás !!

Minden átjutáshoz kb. 20 óra szükséges (az összes játék megtekintéséhez legalább 4 átjutás szükséges)

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pixel Piracy (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: