Betöltés...

Bus Simulator 21 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.317 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL

Várja a Bus Simulator 21 -et, és a sorozat történetének legátfogóbb és legfejlettebb flottáját. A Bus Simulator 21 esetében a jól ismert nemzetközi gyártók, például a Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grande West és Blue Bird 30 hivatalosan engedélyezett buszállománya csatlakozik az előző részben már szereplő népszerű márkák modelljeihez ( Mercedes-Benz, Setra, IVECO BUS és MAN). Most először lesz lehetősége elsajátítani a napi forgalom kihívásait az emeletes és az elektromos autóbuszok pilótafülkéjében.



Készüljön fel a vadonatúj, lenyűgöző amerikai térképre, az Angel Shores-ra, valamint az Európai Tengerparti-völgy térképének megújult verziójára az előző játékrészből-beleértve a térképbővítményt is. A Bus Simulator 21 még nagyobb nyitott világú megközelítése azt jelenti, hogy két hatalmas, szabadon felfedezhető városban, köztük ipari és külterületi kerületekben, egy nyüzsgő kínai negyedben, sétányon és a környező vidéken élvezheti a buszsofőr izgalmas mindennapi életét. dombos vidék és az üzleti park. Különböző nehézségi fokok és játékmódok is rendelkezésre állnak a játékos típusok széles skálájához.

A 21 -es buszszimulátorban nemcsak tehetséges sofőrré válhat, aki számtalan mérföldet tesz meg az úton - lehetősége van kiterjesztett felügyeleti elemek használatára is. Részletes menetrendek készítése, buszok vásárlása és eladása, valamint hatékony útvonalak megtervezése, amelyek figyelembe veszik a csúcsidőben napi utasszámot - ezek és változatosabb feladatok állnak rendelkezésére.



Inkább felkel az íróasztal mögül, és kezébe veszi a buszok irányítását? Nincs mit! A Bus Simulator 21 automatikus funkciói átvehetik az Ön irányítási feladatait, és hagyják, hogy a tiszta buszsofőrök egyszerűen élvezzék az utat.



Ezenkívül a felülvizsgált forgalom és gyalogos AI, a jobb grafika és a csúcsidős rendszerhez szorosan kapcsolódó dinamikus nappali-éjszakai ciklus, valamint a különböző időjárási körülmények még magával ragadóbb buszvezetési élményt biztosítanak.



Játssz akár egyjátékos, akár szinkronizált többjátékos módban, szállítsd utasaidat biztonságosan és azonnal a rendeltetési helyükre, és jutalomban részesüljenek a fizetési nap végén az időszerű és biztonságos vezetésért.



A szabadon használható kényelmi funkciók, mint például a gyors ugrás a kívánt megállókhoz a térképen (gyors utazás), gyors előretekerési idő és az NPC -buszok útvonalainak közvetlen átvétele, mind teljesítik a virtuális buszsofőr -csomagot, és még több szórakozást garantálnak a volán mögött !



Élvezze a Bus Simulator 21 PC -n vagy konzolokon a sorozat történetének legátfogóbb buszvezetési élményét!





A Bus Simulator 21 30 nemzetközi, jól ismert gyártók, például a Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grande West és Blue Bird autóbuszok számára engedélyezték az előző részben már szereplő népszerű márkák mellett (Mercedes-Benz , Setra, IVECO BUS és MAN).

A sorozat ezen új része a klasszikus merev és csuklós buszokon kívül lehetővé teszi, hogy kétszintes buszt vezessen, valamint élvezze a tömegközlekedés jövőjét: az e-buszt!

Két hatalmas, élénk környezet az USA-ban és Európában, még nagyobb nyitott világ megközelítéssel, viszketni fog, hogy felfedezze környezetét

Vegyen egyedül vagy barátaival a kooperatív többjátékos módban

Az opcionális, kifinomult kezelési funkciók, mint például a részletes menetrendek beállítása, a buszkereskedők felkeresése a térképen vagy hatékony útvonalak tervezése, amelyek figyelembe veszik az utasok számát bizonyos időpontokban, még mélyebb játékélményt nyújtanak

Különböző nehézségi fokok és játékmódok állnak rendelkezésre a játékos típusok széles skálájához.

Nagyobb valósághűség a továbbfejlesztett grafika, az új dinamikus időjárás, a nappali-éjszakai ciklus, valamint a gyalogosok és a forgalom új mesterséges intelligenciájának köszönhetően

Hűen újraalkotott buszhangok és átfogó, hangos oktatóanyag és utaspárbeszédek angolul és németül a még jobb hangulat és szórakozás érdekében

Az új karakterkészítő több mint 15 000 tervezési kombinációval rendelkezik, amelyekkel személyre szabhatja a buszsofőr testalkatát, ruháját, bőrszínét, haját és még sok mást.

Kevesebb idő a menükben és több idő az úton az olyan szabadon használható kényelmi funkcióknak köszönhetően, mint a gyors utazás, a gyors továbbítási idő és az AI -buszok közvetlen átvétele a saját flottájában

Különféle testreszabási lehetőségek: Tegye egyedivé buszok felületeit különböző színekkel, mintákkal és hirdetésekkel; aktiválja és deaktiválja a kátyúk sűrűségét az utakon, engedélyezze vagy tiltsa le a jegykiadó automata működését, és még sok más

Támogatja a népszerű kormányokat és játékvezérlőket. A Tobii Eye-Tracking és a TrackIR egy későbbi időpontban támogatott lesz.

Ismerje meg a kihívást jelentő közlekedési helyzeteket: keskeny utak, szembejövő forgalom, szerpentinek, forgalmas buszpályaudvar, éjszakai vezetés, útmunkák, szárazföldi meghajtók, kátyúk, forgalmi dugók, forgalmi akadályok, sebességkorlátozások és még sok más

Élethű élmény a busz különböző eseményeivel, mint például a szennyezett belső tér, az utasok különleges kérései, a viteldíj -kikerülők, a hangos zene és az elzárt buszmegállók

A modifikáció fokozatos bővítése (csak PC -n): Kezdje az indulástól, saját buszainak és matricáinak létrehozásával, és ossza meg azokat a közösséggel a Mod.io -n keresztül egy későbbi időpontban. A modifikációs készlet folyamatos bővítésének köszönhetően a közeljövőben buszok és térképek készítésére is lehetőség nyílik.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Bus Simulator 21 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: