Betöltés...

Sonic Generations (Digitális kulcs - PC)

Ár: 34.929 Ft



A JÁTÉKRÓL



Ha megnézed a videojáték-karakterek történetét, látni fogod, hogy azok idővel fejlődnek mind stílusukban, mind megjelenésükben. Ez kettős a Sonic the Hedgehog számára. Mert ahogy nézi eredeti művészetét, és hogy van most, van egy különbség világa. És nem csak, az eredeti Sonic inkább 2D-s gyorsasági volt, míg a modern Sonic főleg a 3D-s világokat járja be. Nos, valaha először választhatja ki, melyik Sonic szeretne lenni a Sonic the Hedgehog végső ünnepén! Ez a Sonic Generations.

Ez maga az idő mese, mivel valaki időlyukakat hoz létre, olyanokat, amelyek a múltba vezetnek. És amikor a modern Sonic és barátai belépnek ezekbe az időrésekbe, azon kapják magukat, hogy nagyon ismerős arcokat néznek, köztük egy fiatalabb Sonic the Hedgehogot! De amikor a barátaikat elfogják, ennek a két Sonicnak a feladata, hogy kiszabadítsa őket, megmentse a napot, és igazolja, mi a baj az időáramban.

A Sonic Generations a karakter ünneplése az elejétől a végéig, beleértve a meglátogatott világokat és területeket, a játék módját és azt, hogy választhatsz múltatvagy bemutatja a Sonicot, hogy játsszon. Ahogy haladsz előre, egyre több területet nyithatsz meg, amelyeken játszhatsz, és kiterjesztve a szórakozásra. Megismerheted a múltbeli világokat 3D-ben átalakítva, és új módon átélheted a klasszikus szinteket. Hozzáadva ezt a legendás gazemberekhez, akik visszatérnek a Sonics-szembe, akkor egy kalandra számíthat, és csak arra vár, hogy játsszon.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sonic Generations (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: