Betöltés...

Warhammer 40,000: Dawn of War II Master Collection 2015 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.964 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL



4 elemet tartalmaz: Dawn of War II: Retribution - The Last Standalone, Warhammer 40,000: Dawn of War II, Warhammer 40,000: Dawn of War Chaos Rising, Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution

A Dawn of War II: Retribution - Az utolsó önálló

Dawn of War II: Retribution - Az Last Standalone egy kooperatív túlélési mód, ahol egyetlen hős irányítása alatt áll, és akár két másik csapattársával is szembenézhet az ellenséges hullámokkal. Játssz a hat elérhető hős egyikeként, és szerezz tapasztalati pontokat, hogy magasabb szintre lépj és új fegyvereket és képességeket nyiss. Testreszabhatja karaktere képességeit, hogy létrehozza a végső építményt, és harcoljon az egyre pusztítóbb ellenségek húsz hulláma ellen.

Meddig bírod a távoli jövő zord sötétségében, ahol csak háború van?

Warhammer 40,000: Dawn of War

A díjnyertes Relic Entertainment által kifejlesztett Dawn of War II bevezeti az elismert RTS sorozat új fejezetét - elvezeti a játékosokat a háború brutális élvonalába, hogy elit csapást vezessen a galaxis megmentésére .

A gyors fellépésű RTS játékmenetre összpontosítva a Dawn of War II soha nem látott módon eleveníti fel a 40 000 Warhammer sci-fi univerzumát. Tapasztalja meg a csata bensőséges brutalitását az epikus kampány során. Összeütközés az ellenségekkel a csatatéren, zsigeri kéz a kézben és távoli harc. Vezesse és fejlessze alakulatait a galaxis legharciasabb elitcsapatává.

A Warhammer 40 000: A Dawn of War II Chaos Rising

Your Blood Ravens megmentette a szektort, de meg tudják -e menteni magukat?

A THQ Inc. és a Relic Entertainment folytatásában az elismert Dawn of War II valós idejű stratégia franchise -hoz visszatér az Aurelia alszektorba, ahol egy rég elveszett fagyott jégbolygó jelent meg újra a Warp -ból, új titkokat hozva fel, és ellenségekkel kell szembenéznie .

A Dawn of War II: Chaos Rising -ban átveszi a Blood Ravens parancsnokságát, és megvédi a szektort a Black Legion Chaos Space Marines ellen. Tisztítsd meg a káosz szennyét, és tartsd össze a fejezetet, miközben az áruló erők belülről dolgoznak, és megpróbálják lehozni a Vérhollókat.

Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution

Parancsold a hat egyedi frakció bármelyikét a kritikusok által elismert Dawn of War valós idejű stratégia franchise következő önálló bővítésében. Válasszon egy hatalmas hadsereg felépítését, vagy vezesse csatába az elit hősökből álló kis csapatát, és élvezze a frakciójához igazított egyjátékos kampányt. Lépjen online és lépjen szembe ellenségeivel, és tapasztalja meg a 41. évezred gyors, brutális harcát.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Warhammer 40,000: Dawn of War II Master Collection 2015 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: