Betöltés...

Gamerszék, ökobőr, kiegészítő párnák + lábpárna, fekete-kék

Ár: 40.490 Ft

JÁTÉKSZÉK SZILIKON KEREKEK - a szilikon kerekek használata azt jelenti, hogy a padló nem karcolódik, és a szőnyeg sértetlen marad.
Ez kizárja a nehézkes betétek használatát is, amelyeket nem könnyű tisztán tartani, és egy idő után csúnyán néznek ki.
A szilikon kerekek biztonságossá teszik a padlót, mozgatása pedig csendes és kényelmes.
Amikor a legtöbb ember regenerálja erejét a következő nap előtt, a játékos egy pillanatot sem veszít, és éjszaka megy át a következő pályákon - KEREKEINK megakadályozzák, hogy a háztartás többi tagja olyan zajt halljon, amely megzavarhatja az alvásukat mozgás közben.
ÁLLÍTHATÓ DŐLÉS ZÁRVAL - a szék tetszőleges pozícióba dönthető, ami kényelmes és személyre szabott használatot tesz lehetővé játék közben, de nem csak - hosszú órákon át tartó munkához is tökéletes lesz - a szék gondoskodik a gerinc helyes helyzetéről , a megfelelő pozíció kiválasztása után a kar lyukban történő megnyomásával tudjuk rögzíteni. Ha a felhasználó egy pillanatnyi kikapcsolódásra vágyik, elég megdönteni a háttámlát és nem blokkolni a kart, ez lehetővé teszi a ringatást, miközben biztosítja a megfelelő vérkeringést és csökkenti az izomfeszültséget.
A billentéssel a széket filmnézésre is lehet használni, stb.
KIEGÉSZÍTŐ PÁRNÁK + LEVEHETŐ LÁBtámasz - a speciális vödörprofilon kívül a széknek van még 2 párna: a fej alatt és a gerinc alatt, amelyek hatékonyan tehermentesítik a nyaki fájdalmat és ágyéki szakaszok; a párnák hevederekkel vannak rögzítve, amelyek garantálják a stabilitást; nem mozognak, és lehetővé teszik, hogy kényelmes magasságba állítsa őket.
Ezen kívül a fotel lehúzható, lehajtható lábtartóval rendelkezik, az ülés alá rejtve, ez kényelmet biztosít és javítja a vérkeringést a lábakban. A megfelelő pozíció minimálisra csökkenti a test fáradtságát és megszünteti a helytelen pozícióból adódó izomfájdalmakat. Vigyázz az egészségedre és a babád egészségére! VÉRÜLÉS - VONZÓ KIJELENTÉS - a fotelt érdekes és vonzó megjelenés jellemzi; sportos, jellemzően férfias stílusban van fenntartva; A gondos megmunkálás és az esztétikus kivitelezés a részletekre való odafigyeléssel kétségtelenül előnyt jelent. A szék széles, kanál ülőrésszel rendelkezik, amely szabadságot és kényelmet biztosít a használat során. Jól tartja a felhasználót extrém játékok közben. A szék csúszásmentes kartámaszokat is használ, amelyek ellenállnak a deformációnak; kényelmes támaszt nyújt, csökkenti a könyök fájdalmát, valamint a gerinc terhelését. Az üléshuzat eltávolítható és alacsony hőmérsékleten mosható, így tökéletes állapotban tartása nem jelent gondot. A termék SGS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti a termék legmagasabb minőségét.
MŰSZAKI ADATOK - tanúsítványok:
CE, SGS; szín: fekete és kék; maximális terhelés: 180 kg;
anyaga: fém + EPE hab + ökobőr; kerekek: szilikon; teljes méretek (hossz/szélesség/magasság): 124/63/63cm; súly: 19,5 kg; súly csomagolással: 19,8kg

A forgó játékszék pótolhatatlan dolog a számítógépes játékok szerelmeseinek.
A vödör kialakítása garantálja a teljes kényelmet a játék vagy a munka közben. A szék tökéletesen támogatja a felhasználót extrém játékok során. Tökéletes a játékosoknak, valamint azoknak, akik hobbi és szakmai okokból sok órát töltenek a számítógépnél vagy az asztalnál.
A szék megfelelő illeszkedése és a megfelelő testhelyzet nagyon fontos az egészség szempontjából, és minimálisra csökkenti a későbbi betegségek kockázatát. A szék képes az ülés magasságának beállítására, valamint a háttámla dőlésszögének beállítására. A felhasználó magasságától függetlenül mindenkinek elfér. Idősebb játékosnak és diáknak egyaránt működni fog. A tetszőleges pozícióban való dőlés lehetősége kényelmes és személyre szabott használatot tesz lehetővé játék közben, de nem csak - hosszú órákig tartó munkához is tökéletes lesz - a szék gondoskodik a gerinc helyes helyzetéről, a megfelelő pozíció kiválasztása után, zárja le a kar lenyomásával. Ha a felhasználó egy pillanatnyi kikapcsolódásra vágyik, elég a háttámlát megdönteni, és nem blokkolni a kart, ez lehetővé teszi a ringatást, miközben biztosítja a megfelelő vérkeringést, és csökkenti az izomfeszültséget. A billentéssel a szék filmnézésre is használható, stb. Az ülés alá rejtett, kihúzható, kihajtható lábtartó kényelmet biztosít és javítja a lábak vérkeringését. A speciális, kanál profil rendkívül kényelmessé teszi a széken ülni, és a fáradtság sem érezhető annyira, mint a hétköznapi, legegyszerűbb fotelmodellek esetében. További előny a 2 párna - a fej alatt és a gerinc alatt, amelyek hatékonyan tehermentesítik a nyaki és deréktáji részt. A párnák a stabilitást garantáló rögzített hevedereken vannak. Nem mozognak, és lehetővé teszik, hogy kényelmes magasságba állítsa őket.
Az üléshuzat eltávolítható és alacsony hőmérsékleten mosható, így a tökéletes állapotban tartása nem jelent gondot. A játékszék alja egy stabil, 5 csillagos talp, csúszásmentes lábpárnákkal és szilikon kerekekkel, amelyek nem karcolják meg a felületet. A szilikon kerekek használata azt jelenti, hogy a padló nincs kitéve a karcolásoknak, és a szőnyeg sértetlen marad. Ez kizárja a nehézkes betétek használatát is, amelyeket nem könnyű tisztán tartani, és egy idő után csúnyán néznek ki. A szilikon kerekek biztonságossá teszik a padlót, mozgatása pedig csendes és kényelmes. Amikor a legtöbb ember regenerálja erejét a következő nap előtt, a játékos egy pillanatot sem veszít, és éjszaka megy át a következő pályákon
KEREKEINK megakadályozzák, hogy a háztartás többi tagja olyan zajt halljon, amely megzavarhatja az alvásukat mozgás közben. A szék tartós, sima és könnyen tisztítható anyagból készült. a termék biztosan sokáig fog szolgálni. A fotelt érdekes és vonzó megjelenés jellemzi. Sportos stílusban van fenntartva. A gondos kidolgozás és az esztétikus kivitelezés a részletekre való odafigyeléssel kétségtelenül megvan az előnye. Egy masszív játékszék remek ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak egyaránt! LÁBPÁRNA VÍZÁLLÓ ANYAG MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 116-124CM SWAY LOCK SZILIKON KEREKEK FEJPÁRNA GERINCSPÁRNA LEVEHETŐ BURKOLAT

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Gamerszék, ökobőr, kiegészítő párnák + lábpárna, fekete-kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: