Betöltés...

Under The Waves (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)

Ár: 21.578 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Under The Waves egy sztoriközpontú kalandjáték a gyász mindent felemésztő erejéről. Az Északi-tenger mélyén, a technofuturisztikus 1970-es években játszódó játékban Stan, egy hivatásos búvár azzal küzd, hogy megbirkózzon egy, az életét megváltoztató veszteséggel, és egy új életet kezdjen. A mélytengeri elszigeteltség méltó megnyilvánulása lelkiállapotának, és ahogy Stan egyre jobban visszahúzódik az önmaga által választott magányba, furcsa eseményeket kezd tapasztalni mélyen, a hullámok alatt. Végül egy nehéz döntést kell meghoznia...



Filmszerű látvány, és megható történetmesélés

Az Under The Waves egy, az óceánokhoz intézett szerelmeslevél, amely arra invitálja a játékosokat, hogy alámerüljenek, és megtapasztaljanak egy gyönyörű, víz alatti világot, amelyet a filmszerű látvány és a megható történetmesélés költői keveréke kelt életre. Éld át a lebilincselő történetet Stan szemein keresztül, és vezesd végig őt egy váratlan eseménysorozaton, amely egyre mélyebbre és mélyebbre sodorja őt a saját pszichéjének tükörképébe, a tenger mélységébe.



Egyedülálló, rejtélyekkel teli világ

Fedezd fel az 1979-es év alternatív valóságát, ahol a retro, a sci-fi és a fantasy gyönyörűen renderelt grafikai megvalósítás segítségével fonódik össze.



Fedezd fel a tenger – és Stan elméjének - mélységeit

Járd be a hatalmas tengerfenéket Stan tengeralattjáróját vezetve, és légy szemtanúja a gyönyörű élővilágnak, a saját elméje által gyötört Stan egyetlen társaságának. Fedezz fel barlangokat, roncsokat és víz alatti növényeket Stan speciális búvárruhájába bújva, és kövesd emlékeinek rejtélyes megnyilvánulásait, hogy megtaláld a felszínre vezető utat és megmentsd az életét. Gyűjts nyersanyagokat és készíts felszereléseket, amelyek segítenek Stannek tovább haladnia ezen a víz alatti, de egyben önismereti expedíción. A játék során le kell majd merészkedned a kitaposott útról, ha meg akarsz tapasztalni lebilincselő pillanatokat, és ha többet szeretnél megtudni Stan tragikus múltjáról, amely elől meneküli próbál…



Egy szürreális, tengervíz alatti utazás

Élj át egy költőien elmesélt víz alatti kalandot egy férfiról, aki megpróbál túllépni a traumatikus múltján, és megpróbálja megmenteni a saját életét mind szó szerint, mind átvitt értelemben véve. Vajon Stan látja még valaha is a felszínt?



Légy szemtanúja az óceán szépségének

Merülj el a gyönyörű víz alatti környezetben, a végtelen mélységektől a retro-futurisztikus létesítményekig, elmerülve a hangulatos zeneszámok által életre keltett elmélkedő hangulatban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Egyéb szoftver
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Under The Waves (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)" című hirdetést látja. (fent)