Betöltés...

Bang-On Balls: Chronicles (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 12.813 Ft



A JÁTÉKRÓLA Bang-On Balls: Chronicles egy mókás, sok tartalommal, rombolható nyílt világgal, harccal, platforminggal, számos karakter testreszabási lehetőséggel és összegyűjthető tárggyal rendelkező sandbox kaland. Játssz egyedül, egy másik játékossal az osztott képernyős többjátékos mód segítségével vagy 3 más játékossal együtt az online co-op lehetőségen keresztül. Mindezt fizetős kozmetikai DLC-k nélkül.



Zászlós golyók

A Bang-On Balls: Chronicles egy rendhagyó 3D-s platformer, számos összegyűjthető tárggyal. Válj egy vakmerő hőssé, miközben küldetéseket teljesítesz, tárgyakat gyűjtesz és különböző (eléggé pontatlan) történelmi eseményeken keresztül titkok után kutatsz!



Nyílt világú felfedezés és pusztítás

A játék a műfaj legjobbjai – köztük egy olasz vízvezeték-szerelőt, egy kék sündisznót vagy egy medvét, akinek egy madár van a hátizsákján tartalmazó játékok – által inspirálódott. Teljesítendő kihívásokkal és kincsekkel teli hatalmas nyitott pályák várnak rád, amelyeken olyan epikus pusztítást végezhetsz, amilyet csak szeretnél. Ezen kívül pedig rengeteg fegyver, pajzs és egyéb szórakoztató tárgy gyűjthető össze a játékban, amelyek nem csak a golyód testreszabására használhatóak, de a harc és a felfedezés során is előnyhöz juttatnak.



Pattogj különböző történelmi korszakokban

Gurulva járj be több történelmi témájú nyitott világot, amelyek mindegyike saját egyedi mechanikákkal, tárgyakkal és ellenségekkel rendelkezik. A viking támadások idejétől kezdve a kalózok aranykorán, és a feudális Japánon át egészen a hidegháború űrversenyéig megannyi (eléggé pontatlan) történelmi korszak vár rád!



Gurulj együtt a haverokkal

Még nagyobb szintre emelheted a golyós ámokfutást, ha egy barátoddal együtt játszol az osztott képernyős többjátékos módban, vagy csatlakozol valaki más világához online. Az online többjátékos mód segítségével bármikor együtt játszhatsz a barátaiddal is, így együtt, egészen 4 főig, közösen okozhattok co-op zűrzavart. Alakítsátok a történelmet a játszóteretekké!



Széleskörű karakter testreszabás

Gyűjts összes különböző fegyvereket, pajzsokat és tematikus tárgyakat, amelyekkel testre szabhatod a golyódat. A játék semmiféle fizetős kozmetikai DLC-t nem tartalmaz, így teljes mértékben szabadjára engedheted a kreativitásodat a játék során összegyűjtött tárgyak segítségével.



Gyönyörű stilizált grafika

Játssz hihetetlen, következő generációs, a legmodernebb és legfejlettebb grafikával rendelkező… öööö… golyókkal. A dinamikus világításnak, a vizuális effekteknek és a rendkívüli részletesen környezeteknek hála egy élmény lesz gurulni a játék különböző pályáin.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Egyéb szoftver
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Bang-On Balls: Chronicles (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)