Betöltés...

World of Warcraft: Dragonflight (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.316 Ft



A JÁTÉKRÓL Kapj szárnyra és fedezd fel a Sárkány-szigeteket

Csatlakozz Azeroth sárkányaihoz, akik visszatérnek ősi otthonukba, a mágia és a csodák elveszett birodalmába, a Sárkány-szigetekre. Ebben a kiegészítőben egy teljesen új játszható faj és egyben karakterosztály vár, a dracthyr evokerek, egy humanoid sárkánybőrű faj, akik mind a Horda, mind a Szövetség soraihoz csatlakozhatnak. Akár magányos kalandor, akár elszánt fosztogató vagy, akár éles szemű gladiátor, aki az arénában keresi a dicsőséget, a következő kalandod itt kezdődik.



Engedd szabadjára a Dracthyr Evokerek erejét

Legyél Dracthyr Evoker, egy ősi, szárnyas humanoid sárkánybőrű faj tagja, amely nemrég ébredt fel a Sárkány-szigeteken. A Dracthyr Evoker egy új játszható faj ÉS egy új játszható karakterosztály is EGYBEN, amely a Preservation (gyógyítás), vagy Devastation (távolsági mágikus sebzés) szakterületre speciálizálódhat.



Fedezd fel a mitikus Sárkány-szigeteket

A Sárkány-szigetek 10 000 éven át rejtve maradtak a Nagy Szakadás óta. Most elfeledett partjaik ősi energiával ébrednek újjá, ami a Horda és a Szövetség bátor felfedezőit vonzza oda.



Fejlődj 70-es szintig

Emelkedj a hatalom új magasságaiba, ahogy a 70. szintre lépsz, erős új képességekkel, amelyeket az újonnan megújult tehetségfák támogatnak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "World of Warcraft: Dragonflight (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: