Betöltés...

Last Epoch (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.571 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Last Epoch ötvözi az időutazást, az izgalmas dungeon crawling-ot, a lebilincselő karakter testreszabást és a végtelen újrajátszhatóságot, hogy létrehozzon egy akció-szerepjátékot veteránok és újoncok számára egyaránt. Utazz végig Eterra múltbéli világán, és nézz szembe sötét birodalmakkal, dühös istenekkel és érintetlen vadonokkal - hogy megtaláld a módját annak, hogy megmentsd magát az időt a Void-tól.



15 Mastery játékosztály

Kalandozz az öt hatalmas játékosztály egyikeként, majd utazásod során emelkedj fel egy egyedi mesteri osztályba, amely különlegesebb képességeket és játékmechanikai lehetőségeket old fel.



100+ feldoldható képesség

Minden képességnek megvan a maga bővítési fája, amely lehetővé teszi, hogy irányítsd, megváltoztasd és megerősítsd játékstílusodat. Alakítsd át a csontvázaidat íjásszá, a villámcsapásodat láncvillámmá, vagy a kígyócsapásoddal idézz meg kígyókat, hogy veled együtt harcoljanak!



Vadászz ritka és hatalmas zsákmányra

Töltsd meg arzenálodat mágikus tárgyakkal, amelyeket tökéletesen megmunkálhatsz, változtasd meg a karaktered szabályait erős egyedi és különleges tárgyakkal. A Last Epoch mély és véletlenszerű zsákmányrendszerével mindig ott van a következő fejlesztés a láthatáron.



Megjutalmazó tárgyalkotó rendszer

A tárgyakat, amiket használsz, te kovácsolhatod! A Last Epoch közösség által elismert kézműves rendszere lehetővé teszi, hogy te irányítsd karaktered erőfejlesztését, robusztus és determinisztikus fejlesztőmechanikával.



Fedezd fel a múltat, kovácsold újra a jövőt!

Utazz az idő különböző pillanataiba, ahol felfedezheted az Eterra világában létező számos frakciót és titkot, valamint harcolhatsz azért, hogy az idővonalat új útra tereld.



Végtelen újrajátszhatóság

A testreszabható játékosztályok és képességek sokasága, a mély játékrendszerek, a véletlenszerű zsákmány és a folyamatos fejlesztés révén a Last Epoch egy olyan játék, amelyhez még évekig visszatérsz majd.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Last Epoch (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: