Betöltés...

The Sea Will Claim Everything (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.401 Ft



A JÁTÉKRÓL



A szerencsés szigetek bajban vannak! A baljós Lord Urizen a gazdasági válságot arra használja fel, hogy kegyetlen politikáját rákényszerítse az emberekre, és úgy tűnik, hogy az összes helyi politikus az ő trónusában van. Időközben az Underhome néven ismert ősi biotechnológiai lakást kizárják, lakói pedig nem is tudják, miért. Kétségbeesett segítségért a Titokzatos-Druida, a Titokzatos-Druid család sarja és az Underhome gondozója létrehoz egy mágikus portált, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül kapcsolatba léphessen az Álom földjeivel.



Készen állsz egy utazásra?



A Portál



A portál könnyen használható - hasonlóan működik, mint egy klasszikus point & click kalandjáték. Különlegesen megnövelt irányú nyilakkal mozoghat a világban, tárolhat tárgyakat meglepően tágas készletében, a technodruidikus szövegfal falfelület segítségével beszélhet a Fortunate-szigetek lakóival, és ideje nagy részét gombák vizsgálatával töltheti el.



A Steam verzió



Az idő az álom földjén más ütemben folyik, így nem igazán számít, hogy ezt a portált eredetileg 2012-ben adták ki. Azóta számos gyakran kért funkcióval és fejlesztéssel, valamint számos furcsa kiegészítéseket és változtatásokat senki sem kért, de amúgy is megjelentek. A technodruidizmus gyakran kiszámíthatatlan.



Feature List



- Fedezze fel a Szerencsés szigeteket!

- Beszéljen érdekes emberekkel és lényekkel!

- Egér a készletben!

- Szövegfalak!

- Több ezer és több ezer részlet megtalálható!

- Félelmetes alkímia-rendszer, amely teljesen nem zavaró!

- Eredményeket tartalmaz!

- Tartalmazza az „Út a bentlakáshoz” PDF-et!

- Ennek élvezéséhez nem kell kalandjátékokat folytatni!

- De klassz, ha az vagy!

- Irodalmi, átgondolt, filozófiai!

- Mókás, érdekes, más !!

- Valami, valami, valami!

- Melléknevek! Szavak! SEO-ra optimalizált puffadás!

- Tudod mit? Funkció listák szopni!

- Jobb, ha csak néhány véleményt olvasol el!

- Vagy próbáljon ki egy másik portált az Álom földjeihez! Legtöbbjük ingyenes!

- Ha látok még felkiáltójeleket, akkor fáj a fejem!



Hitelek



A portált a The Mysterious-Druid készítette Jonas Kyratzes ( The Talos Principle , Serious Sam 4 , The Infinite Ocean ), Verena Kyratzes ( Serious Sam 4 , Zombies and Elephants , the Dream of Lands sorozat) és Chris Christodoulou segítségével. ( Risk of Rain , Deadbolt ).

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sea Will Claim Everything (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: