Betöltés...

Hidden Dragon: Legend (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.019 Ft



A JÁTÉKRÓLAz Unreal 4 motor hajtásával a Rejtett Sárkány arra készteti a játékosokat, hogy harci, akrobatikai és rejtvény-megoldási készségeiket felhasználják az erős ellenségek, hatalmas főnökök és Metroidvania stílusú rejtvények átjutására, miközben harcosukat egy kiterjedt készségfán keresztül építik fel. lehetővé teszi a játékosok számára a harci stílus testreszabását.







• Akciódús játék - 2,5D-es hack and slash platform játék, egyedileg a Tang Kína birodalmi és harcias idején.



• Szelet és kocka kombókkal - Különféle támadásokkal eloszlathatja az ellenségeket, lenyűgöző kombókkal és képességekkel pusztítva őket.



• Küzdelem ügyességi és stílussal- Harcolj az ellenség hullámain villámgyors, halálos támadásokkal, vagy tökéletesen ideje alatt álljon, hogy még több kombóval kiegészítse az ellentámadást.



• Minél többet öl, annál erősebb lesz - Használjon lélekköveket, melyeket az ellenségeid legyőzésével nyer, hogy kibővítse a karaktered készségfáját, kombóit és statisztikáit.



• Akrobatikussá váljon - ugorjon, úszjon és küzdessen az akadályok elkerülése érdekében, elkerülje az ellenséget és tiszta küldetéseket az ókori Kína és a paranormális világegyetem ihlette, élénk, részletes szinteken keresztül.



• Rengeteg kihívás - Egy kemény platformer a szó minden értelmében, és azok, akik extra kihívást akarnak, a normál játék befejezése után felszabadíthatják a kemény módot.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hidden Dragon: Legend (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: