Betöltés...

Steelrising (Bastille Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.700 Ft



A JÁTÉKRÓL

A város ég és vérzik, miközben XVI. Lajos király és erőszakos automaták légiói őrületét szenvedik. Az Aegisnek, a Vaucanson mérnök által a királynő testőreként megalkotott mechanikai remekműnek meg kell mentenie a francia forradalmat ebben a kihívásokkal teli akció-RPG-ben.

A király mechanikus katonáival szemben halálos pontosságra lesz szükség. Szúrja össze a kitéréseket, hárításokat, ugrásokat és pusztító támadásokat, hogy átvegye magát Párizson. Minden küzdelem próbára teszi az idegeidet, és kiváló fegyelmet igényel, míg a hatalmas, kérlelhetetlen gépfőnökök türelmet és ügyességet követelnek.

Határozza meg saját stílusát, és fejlessze képességeit a játék során. Játszhatsz könyörtelen harcosként, kemény testőrként, halálos táncosként vagy az elemi művészetek virtuózaként. Használja ki a fegyverek és készségek széles választékát, hogy a saját egyedi módon közelítsen meg minden harcot.

A kocsik, markolók, titkos átjárók, részletes térkép és más útközben talált módszerek és eszközök segítségével fedezze fel a legsötétebb napjait átélő várost. Harcoló horogja új dimenziót ad a felfedezésnek és Párizs vertikálisságának. A műszerfali képességeddel kombinálva hozzáférést biztosít a város összes titkához több szinten, amelyeket újra és újra felfedezhetsz.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Steelrising (Bastille Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: