Betöltés...

Assassin's Creed: Odyssey - Season Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.450 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Assassin’s Creed: Odyssey – Season Pass tartalma:

- Legacy of the First Blade kiegészítő összes része

- The Fate of Atlantis kiegészítő összes része

- The Secrets of Greece bónusz küldetés

- Assassin’s Creed III: Remastered teljes játék

- Assassin’s Creed: Liberation – Remastered teljes játék





Legacy of the First Blade

A Legacy of the First Blade az Assassin’s Creed: Odyssey első kiegészítője, amely 3 részből – a Hunted, a Shadow Heritage és a Bloodline – áll. Folytasd az odüsszeiádat az első kiegészítővel, amelyben találkozhatsz a legendával, aki először használta az Assassinok híres Hidden Blade fegyverét. Fedezz fel új történeteket és ismerj meg új ellenféltípusokat, miközben fejleszted a spártai hősödet a kiegészítőben megtalálható vadonatúj fegyverekkel és képességekkel.



The Fate of Atlantis

A The Fate of Atlantis az Assassin’s Creed: Odyssey második kiegészítője, amely 3 részből – a Fields of Elysium, a Torment of Hades és a Judgement of Atlantis – áll. A második kiegészítőben a görög mitológia mesés birodalmaiba merészkedhetsz, hogy felfedezd a hősöd valódi erejét, és megfejtsd a First Civilization rejtélyét. Ellátogathatsz három új, a görög mitológiában szereplő Elysium, Underworld, vagyis az alvilág, illetve Atlantisz világába is! Állj ki legendás próbatételeket, és találkozz magukkal az istenekkel, mint Perszephoné, Hádész vagy Poszeidón. Merülj el mélyebben az Assassin’s Creed történelmében, és fedezd fel a Fist Civilization misztikus erejét.







Assassin’s Creed III: Remastered

Játssz az ikonikus Assassin’s Creed III-al felújított grafikával, 4K felbontás támogatásával, új karaktermodellekkel, javított környezeti rendereléssel, és még annyi minden mással. Továbbá a játékmechanikai elemek is át lettek dolgozva, ezáltal még élvezetesebb lett a játékélmény, és még jobban elmerülhetnek a játékosok a játék világában.



A 18. századbeli amerikai függetlenségi háború idején játszódó Assassin’s Creed III egy új főhőst mutat be, Ratohnhaké:ton-t, aki az igazság új hangja az Assassin Testvériség és a Templomos Rend közötti ősi háborúban.



Küzdj a szabadságért

1775, Amerika a függetlenségi háború küszöbén áll. Éld át az eseményeket az új főhős, Connor szerepében, aki félig indián, félig pedig brit származású. Biztosítsd a szabadságot néped és nemzeted számára. A nyüzsgő városok utcáin és a kaotikus csatamezőkön a legkülönfélébb halálos módokon és fegyverek széles választékával teheted el láb alól az ellenfeleidet.



Új helyszín, új történet

Tapasztald meg testközelből a függetlenségi háború eseményeit. A szériától már megszokott módon a játék során találkozol majd híres történelmi személyekkel, mint például George Washington vagy Benjamin Franklin. Ezen felül pedig a háború nagyobb, közismert csatáiban is részt vehetsz majd a történet során. Légy te az első amerikai Mester Assassin.



Az amerikai vidék

A játék fő része egy nagy nyitott, vidéki területen játszódik, tele erdőkkel, mezőkkel, dombokkal és megannyi természeti elemmel. A játékterület másfélszer nagyobb, mint az Assassin’s Creed: Brotherhood Rómája. Ezen felül pedig New York és Boston városa is bejárható. A mozgás is sokkal változatosabb lett, mint az előző részekben, mivel a főhős már tud fákon, sziklákon és más természeti elemeken is mászni, ugrálni, valamint bekerültek még olyan elemek is, mint a szekerek fölötti átugrás, vagy különböző akadályok alatti átcsúszás.



Izgalmas közelharc

A játék harcrendszere is kibővült az előző részekhez képest olyan funkciókkal, mint például a dupla hárítás, az ellenfelek egymás utáni láncmeggyilkolása, vagy éppen azok emberi pajzsként való használata. Továbbá az előző részekhez képest egy nagyobb és változatosabb fegyverarzenál áll a rendelkezésünkre a harcok sora. Itt van a két darab, ikonikus Hidden Blade, de olyan fegyverek is, mint a tomahawk, a kovás pisztolyok, muskéták, azok szuronyai, vagy éppen íj és nyílvesszők. A második Hidden Blade még le is választható, és aztán tőrként használható a közelharcok, vagy elejtett állatok megnyúzása során.







Assassin’s Creed: Liberation - Remastered

Tapasztald meg az Assassin’s Creed: Liberation-t felújított grafikával, 4K felbontás támogatásával, új karaktermodellekkel, javított környezeti rendereléssel, és még annyi minden mással. Továbbá a játékmechanikai elemek is át lettek dolgozva, ezáltal még élvezetesebb lett a játékélmény, és még jobban elmerülhetnek a játékosok a játék világában.



1765-öt írunk. Miközben északon felpörögnek az amerikai függetlenségi háborúhoz vezető események, a spanyol erők azt tervezik, hogy átveszik az irányítást a déli Louisiana felett – de a tervükben nem szerepel Aveline, egy Assassin, aki minden fegyverét és képességét beveti a szabadságért folytatott harcában. Akár a megannyi gyilkos technikájával teszi el láb alól az ellenségeit, akár eszközeivel csalja őket halálos csapdákba, Aveline halálfélelmet kelt azok szívében, akik az útjába állnak.



Aveline hamarosan egy felejthetetlen utazásra indul, amely New Orleans zsúfolt utcáitól kezdve, voodoo által kísértett mocsarakon át, egészen ősi maja romokig vezeti majd őt. Kulcsfontosságú szerepet játszik majd a viharos New Orleans-i forradalomban és egy új nemzet, az Amerikai Egyesült Államok születésében. Nem önmagáért, hanem a szabadságért, és azokért harcol, akiknek az életét és reményeit eltiporták.



Aveline

Aveline egy francia és afrikai származású Assassin, akinek ügyessége, ösztönei és fegyverei – köztük egy machete, egy mérgezett nyilakat lövő fúvócső, egy ostor és párbajpisztolyok – segítségével kell majd levadásznod és kiiktatnod az ellenfeleidet.



Az Amerikai Egyesült Államok előtti időszak

Gyönyörködj egy részletgazdag világban, amelyet az AnvilNext motor korszakalkotó fizikával, animációkkal és innovatív harcrendszerrel kelt életre. Menekülj meg ellenségeidtől a louisianai mocsárban az egyedülálló Tree Navigation rendszer segítségével, és likvidált őket a fákról és a magasból halálos pontossággal. Merülj le a víz alá, miközben elveszett maja kincsek után kutatsz, de légy résen: az ellenséges és a párás mocsarak tele vannak veszélyes vadállatokkal.



Teljesen feljavított és továbbfejlesztett élmény

A Liberation teljes mértékben kihasználva az új hardver által nyújtott lehetőségek előnyeit, olyan grafikai fejlesztéseket vezet be, mint a HDR-renderelés, a nagy felbontású környezetek és karakterek, és a frissített átvezetők. Ezek összessége által a játék teljes grafikai felújítást kapott. A játékélmény szintén megújult: új és frissített küldetések, amelyek javítanak a játék tempóján, illetve mélyebben belemerülnek Aveline történetébe; a világ pályatervezése is jobban át lett gondolva, amely így több lehetőséget biztosít a játékosoknak. Végezetül különös figyelmet fordítottak a hangszekcióra, a zenékre és az új hangeffektusokra is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Assassin's Creed: Odyssey - Season Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: