Betöltés...

The Pegasus Expedition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.091 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

A Pegasus Expedition egy történetvezérelt sci-fi grand strategy játék, amely az emberiség túlélésének kulcsfontosságú pillanatában játszódik. Az otthonát fenyegető elsöprő fenyegetéssel szembenézve az emberiség expedíciót küld a Pegasus galaxisba, hogy kétségbeesett kísérletet tegyen a Föld lakosságának menedéket találni, ám egy csillagközi háború közepén találja magát, amelyet akaratlanul is ők indítottak el.



Történetvezérelt 4X-játék

A Pegasus Expedíció egy történetvezérelt nagystratégiai játék, amely arra összpontosít, hogy egy epikus sci-fi narratívát és egy szilárd 4X alapot ötvözve egy nagyon egyedi narratív stratégiai játékélményt hozzon létre. Döntéseid és tetteid alakítják a körülötted lévő galaxist, minden egyes szövetség és válság, amit elszenvedsz vagy okozol, nyomot hagy maga után.



A Tanács

A Zeus Link flotta igazgatójaként te irányítod a Zeus Link minden aspektusát, és minden kritikus döntést a tanácsoddal hozol meg; a legközelebbi beosztottjaid és tanácsadóid csoportjával. Ők tájékoztatnak téged a galaxis új fejleményeiről, és kiveszik a részüket a számos válság és incidens megoldásából, amelyeket így vagy úgy, de meg kell oldanod.



Gazdaság

Csak a tapasztalt, de vékony expedíciós flottáddal indulsz, és gyorsan ki kell alakítanod egy működő gazdaságot, hogy az expedíciót fenn tudd tartani. Elvégre csak ideig-óráig lesztek ellátva otthonról.



Diplomácia egy szétszakított galaxisban

A Pegasus galaxis tele van független frakciókkal, saját sérelmekkel, rivalizálással és törékeny szövetségekkel, így a siker érdekében óvatosan kell navigálnod ezen a diplomáciai tájon. Ehhez dinamikus alkukat és szerződéseket kell kötnöd a diplomáciai rendszerben, valamint nehéz döntéseket kell hoznod a párbeszéd során. Elvégre gyanakvó és megvetett újonc vagy ebben a galaxisban, korlátozott idővel és hatalmas elvárásokkal, amelyeket teljesítened kell.



Kezeld a flottáidat és a tisztjeidet

Ahhoz, hogy túlélj ebben az új és gyakran ellenséges galaxisban, rendkívül fontos, hogy haderőid fejlődjenek, vezetőid pedig képzettek legyenek. Korlátozott emberi erőforrásokkal kell dolgoznod, és a megfelelő személy kiválasztása a megfelelő feladatra gyakran döntő lehet. Admirálisokat, kormányzókat és a különleges erők ügynökeit bízd meg azzal, hogy segítsenek a győzelemhez.



Csillagháború

A háború sosem változik igazán, és a Pegasus galaxis rengeteget kínál belőle. Válaszd meg a stratégiáidat, és jól tervezd meg a csatáidat, hiszen a Pegasus Expedíció egyedülálló harcászatában a gondos tervezés a minden. A kémkedés és erőid jól átgondolt mozgatása kulcsfontosságú lesz a háborúban, hogy flottáid a megfelelő időben a megfelelő helyen legyenek.



Technológia

A jövőben még fényesebb jövő vár rád. Nagyszerű felfedezések várnak rád, és sok-sok nagyszerű és kevésbé nagyszerű dolog, amit ezeknek a felfedezéseknek a felhasználásával tehetsz meg. Ahhoz, hogy esélyed legyen az ellenfeleiddel szemben, a technológia terén is egy lépéssel előttük kell járnod, és nem csak a stratégiában.



Harc az egyre romló esélyek ellen

A kiinduló helyzeted nem könnyű... És ez csak rosszabb lesz. Minél tovább tart az expedíció, annál nagyobb lesz a tét, új fenyegetésekkel, ellenségekkel, hátbatámadókkal és hősies ellenállási mozgalmakkal. Minden, hogy a kampány a végsőkig dinamikus, érdekes és kihívásokkal teli maradjon. A kampány rengeteg karakterrel, mellékküldetéssel és fordulatokkal tarkított kampánya, a dinamikus Pegasus galaxis új kihívásokkal állítja majd szembe a játékosokat, amelyekkel nem hagyják majd nyugodni.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Pegasus Expedition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: