Betöltés...

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist - Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.771 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist – Deluxe Edition tartalma:

- Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist alapjáték

- High Power csomag

- Homeland csomag

- Bónusz fegyverek

- VSS Sniper Rifle

- M1014 Shotgun

- 416 Assault Rifle

- F40 Pistol

- Három harci öltözet

- Elite Digital Ghillie Suit

- Spy Suit

- Mercenary Suit

- Három ruházati kiegészítő

- Ghost Boots

- Armored Boots

- Tactical Gloves





Sam visszatért, és halálosabb, mint valaha. Ő az egyetlen titkosügynök, akinek hatalma van a törvény felett cselekedni, és kíméletlen módszerekkel hallgatja ki ellenségeit, hogy olyan fontos információkat szerezzen, amelyekkel megakadályozhatja a következő Blacklist-támadást. Az Egyesült Államok a világ országainak kétharmadában jelen van katonailag, és néhányuknak elegük lett. A magukat The Engineers-nek nevező terroristák egy csoportja terror-ultimátumot kezdeményez Blacklist néven - egy halálos visszaszámlálást, amely az amerikai érdekeltségek elleni eszkalálódó támadások halálos visszaszámlálását jelenti. A terroristákat a világ legtávolabbi pontjaira üldözve Sam egzotikus helyekről amerikai városokba repül, miközben versenyt fut az idővel, hogy kiderítse, ki áll a Blacklist mögött. Az izgalmas játékmenetet a teljes motion performance capture technológia erősíti, ami rendkívül filmszerű élményt nyújt.



Lopakodás és akció

Bár a lopakodás a Splinter Cell franchise szíve, a Blacklistben a játékosok nem korlátozódnak a lopakodáson alapuló játékmenetre. A felfedezés ösztönözve van, és minden egyes szcenárió számos választási lehetőséget kínál. Határozd meg a saját személyes játékstílusodat, legyen az akár végig lopakodás egy küldetésen keresztül, egy erőteljes frontális támadás, vagy a leghatékonyabb, csendes és halálos módszer megtalálása az ellenség kiiktatására. Minden játékstílust olyan módon jutalmaz a játék, amely támogatja a játékos által választott akciókat, így ösztönözve a játékosokat arra, hogy következetesek legyenek, és minden egyes küldetés során csiszolják a tudásukat. Szellem, párduc vagy inkább támadás-specialista vagy?



A Kill In Motion mechanika

A Killing in Motion játékmechanika segítségével Sam halálos pontossággal csaphat le, több ellenséget is megjelölve és kivégezve egyetlen mozdulattal. Az Active Sprint pedig lehetővé teszi számára, hogy könnyedén és gördülékenyen haladjon a környezetben, falakat másszon meg és akadályokat ugorjon át, hogy menet közben elérje a következő célpontját.



Engedd szabadjára a Fourth Echelon prototípusok erejét

Szivárogj be a terrorista sejtekbe olyan új kütyük segítségével, mint a továbbfejlesztett kígyókamera és a mikro háromrotoros drón, amely lehetővé teszi Sam számára, hogy előre felderítse a terepet, távolról megjelölje a célpontokat, elterelje az ellenség figyelmét, vagy egy repeszgránát erejével robbantson. A Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist olyan rajongói kedvenceket is visszahoz, mint a ragadós sokkoló, a közelharchoz pedig a játékosok a hajlított és brutális Karambit kést használhatják.



Egy új Echelon-egység kiépítése

Az elnök közvetlen megbízatásával Sam egy teljesen új Echelon-egységet épít; az ő csapatát, az ő módján. Anna "Grim" Grimsdottir a műszaki műveletek vezetője, Isaac Briggs CIA-ügynök további tűzerőt biztosít, és Charlie Cole, a helyi hacker pedig kiegészíti a támogató csapatát. A Fourth Echelon egy teljesen mobil műveleti egység, amely korlátlan erőforrásokkal és csúcstechnológiával rendelkezik a Paladin nevű, átalakított lopakodó repülőgép fedélzetén.



Élvezz egy teljesen integrált élményt

Sam és csapata valós időben értesül a terrortámadásokról a Strategic Mission Interface-nek, vagyis az SMI-nek köszönhetően. Az SMI lehetővé teszi, hogy a csapat menet közben is kapjon adatokat a küldetés céljairól. A játékosok pénzt kereshetnek a küldetések és célok teljesítéséért, és a Paladin fedélzetén lévő SMI-központból frissített fegyvereket és tárgyakat vásárolhatnak.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist - Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: