Betöltés...

Frostpunk (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.536 Ft



A JÁTÉKRÓL A Frostpunk egy társadalmi túlélőjáték, amely azt a kérdést teszi fel, hogy mire képesek az emberek, amikor a kihalás szélére sodródnak.



Történet

Egy végérvényesen fagyos világban az emberek gőzzel működő technológiát fejlesztenek ki, hogy szembeszálljanak a nyomasztó hideggel. A város vezetőjének mind a lakosokat, mind a polgárok infrastruktúráját irányítania kell. A vezető taktikai képességei kihívásokkal szembesülnek, gyakran megkérdőjelezve az erkölcsöt és annak alapvető alapjait, amit szervezett társadalomnak tekintünk. Itt az optimalizálás és az erőforrás - gazdálkodás gyakran ütközik az empátiával és az átgondolt döntéshozatallal. Míg a város és a társadalom irányítása az uralkodó idejének nagy részét felemészti, egy bizonyos ponton a külvilág felfedezése szükséges a történelem és a jelenlegi állapot megértéséhez. Milyen döntéseket hozol, hogy a társadalom fennmaradhasson? Mit fogsz tenni, amikor a határokig kényszerítenek? És kivé fogsz válni eközben?



A városnak túl kell élnie

A Frostpunk egy városi túlélőjáték, ahol a hőség az életet jelenti, és ahol minden döntésnek ára van.



Tartsd fent a reményt

A túlélés a reményről és az élni akarásról szól. A siker meghatározó tényezője lesz, hogy képes vagy-e ezt a kettőt kiváltani és fenntartani az emberekben.



Alkoss törvényt

A társadalom olyan emberek csoportja, akik ugyanazokat a szabályokat betartják, és hasonló meggyőződéseket vallanak. A törvények és szokások megalkotása döntő tényező lesz a társadalmatok alakításában.



Mérlegeld a választásokat

Engedélyezed-e a gyermekmunkát? Hogyan fogod kezelni a betegeket és a sebesülteket? A Frostpunk kihívás elé állítja a játékos taktikai képességeit, miközben megkérdőjelezi az ember erkölcsét.



Fedezz fel új lehetőségeket

A világ nemcsak a múlt darabkáit fedi le, hanem a néped jövőjének biztosításához szükséges lehetséges eszközöket is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Frostpunk (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: