Betöltés...

4th Generation Warfare (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.289 Ft



A JÁTÉKRÓLA negyedik generációs hadviselés a XXI. Századi hadviselést szimulálja, amely a katonai erők közvetlen ellenállása mellett magában foglalja a kémkedést, a nemzetközi politikát, a számítógépes háborút, a média manipulációját és a kereskedelmi háborúkat.

Mint egy nemzet vezetője, küldje el és irányítsa a karaktercsapatot az egész világon, hogy destabilizálja ellenségeit és megalapozza fölényét.

Minden módszer tisztességes játék: hackelés, szabotázs, politikai beavatkozás, katonai sztrájkok, korrupció, árulások, merényletek, energia uralom, adatlopások ... A

4GW körökre osztott játék stratégiai játékot és egy szerepjátékot ötvöz.

gameplay

Minden egyes fordulóban a játékos, mint egy nemzet feje, korlátozott számú műveletet hajthat végre az általa irányított karakterekkel. Mindegyik karakter elvégzi a helyzetükhöz vagy funkciójukhoz tartozó tevékenységeket (példák: szerződéses tárgyalások diplomatával, szabotázs a kémmel, kibertámadások hackerekkel, vizsgálatok a nyomozókkal ...). Ön dönthet úgy is, hogy a katonai egységeket mozgatja, vagy "tőkeáttételnek" nevezett tevékenységekre (példák: meghívás egy étterembe, megvesztegetést kínálnak, zsarolás fenyegetésével ...), amelyeket nem játszható karakterek végeznek, lehetővé téve később arra kényszeríteni őket, hogy árulás. Több mint 100 különböző művelet lehetséges. A karakterek pszichológiai profilja, tapasztalata és képességei, fegyverek és bizonyos tárgyak birtoklása befolyásolja a siker esélyeit.

A fordulóid során más nemzetek, amelyeket emberi szereplők vagy az AI irányít, szintén végrehajthatnak műveleteket.

A játék során egy hírportál és a karakterek okostelefonjai tájékoztatják a játékost a cselekvési eredményekről és más játék eseményekről.

Az egyes országok pontszáma 4 kritériumon alapul (nemzetközi diplomácia, katonai hódítás, gazdasági teljesítmény, népszerűség), és rangot hoz létre.

Ha az államfő elveszíti hatalmát vagy meghal, akkor az irányító játékost megszüntetik.

Az utoljára álló ország vagy az első helyezett ország az utolsó forduló után nyeri a játékot. Az opcionális titkos célok szintén megdönthetik az egyensúlyt a győzelem felé.

A valódi 21. század

A játékot a jelenlegi világtérképen játsszák, 2D és 3D formátumban is megtekinthetők. A térkép bemutatja az összes országhatárt, várost és fontos stratégiai helyszíneket (katonai bázisok, erőművek, gyárak ...). A játékos elérheti a várostérképeket különféle épületeivel (államfő palotája, a hadsereg központja, titkosszolgálatok vagy a rendőrség, éttermek, nagykövetségek, karakterek rezidenciái, titkos rejtekhelyek stb.), És interakcióba léphet a szereplőkkel ezen a helyen. Bizonyos épületekhez működésükhöz számítógépes szerver tartozik, és érzékeny információk adatbázisát tartalmazza; ezek az adatok blokkolására vagy ellopására irányuló kibertámadások célpontjai lehetnek.

A fővárosok térképei megegyeznek a valós városokkal.

Különböző térképmegjelenítési módok léteznek: diplomáciai, katonai, választási stb .; van még egy minimumpálya is.

A világtérkép a játékosok építési projektjei, a háború vagy szabotázs okozta károk, katonai stratégiák és területi hódítások szerint változik. Ezenkívül az összes nagyobb eseményt az érintett területeken jelenítik meg (tüntetések, támadások, bűncselekmények ...)

Több karakter széles skálájú készségekkel és pszichológiákkal

Több mint 30 típusú karakter létezik. A játékos által ellenőrzött karakterek (kémek, rendőri ellenőrök, kabinet tagjai, katonai vezetők stb.) Különböznek a nem játszható karakterektől, akiket csak befolyásolni lehetnek (házastársak, újságírók, emberkereskedők, bérgyilkosok, informátorok, vallási méltóságok, művészek, pszichoanalitikusok ... ).

Minden karakternek van sajátos pszichológiai profilja, segítve vagy gátolva cselekedeteik sikerét. Körülbelül tizenöt különböző profilt képviselnek: társasági, lojális, karizmatikus, paranoid, introvertált ... Sőt, a stressz és félelem változói, események szerint számítva (fenyegetések, korrupció stb.) Befolyásolhatják autonóm viselkedésüket (átadás, árulás, államcsíny). ...)

A karaktereknek van egy okostelefonuk is, amellyel kezelhetik kapcsolataikat, beszélgethetnek velük, tárgyalhatnak velük, megbeszélést szervezhetnek vagy fájlokat tárolhatnak (ellopott adatok, fénykép vagy videó bizonyítékok ...). Ezek a telefonok nyomon követhetők vagy feltörhetők, és tartalmuk megfejthető.

Körülbelül harminc speciális tárgyat lehet megtalálni vagy építeni, és bónuszokat vagy további képességeket adhat hozzá a karakterekhez, például: golyóálló mellények, hamis személyi igazolványok, összetett kamerák, exoskeletonok ... Az

összes karakter közös műveletei (mozgatás, étterembe látogatás, bevétel / elhelyezés) / tárgyak adását / ellopását, elcsábítását, fenyegetését, házasodását / válását, kölcsönhatását, megvesztegetését ...) különbözik a szakmájuktól.



Példák konkrét műveletekre karakter típusa szerint:

• államfő: kinevezi a kabinet tagjait, meghatározza a költségvetési iránymutatásokat, felmondja az ENSZ-t, jóváhagyja a nukleáris fegyvereket, kampányol a választásokon, megkezdi az infrastrukturális projekteket…

• diplomáciai és diplomaták titkára: kereskedelmi szerződések végrehajtása, stratégiai megállapodások aláírása, szavazás az ENSZ-ben, nyitott nagykövetségek…

• Titkosszolgálatok és kémszolgáltatók vezetője: beszivárog, szabotázs, gyilkos, kém, emberrablás ...

• Kiber-elemzők: becsapódás szerverre vagy okostelefonra, GPS-követés, növényvírusok, megerősítik az adatvédelmet, nyomon követik a kibertámadás forrását …

• A hadsereg vezetője: fegyverügyek végrehajtása, bázisok felépítése, személyzet irányítása, harci törvény kihirdetése…

• Belügyminisztérium és a rendõrség nyomozói: videófelügyelet használata, bûncselekmények és bûncselekmények kivizsgálása, letartóztatások végrehajtása, gyanúsítottak kihallgatása, támadás lefolytatása, egy épület felügyelete, tüntetések felrobbantása ... A



nem játszható karakterek sok különbözõ cselekedetre képesek: újságíróknak szóló cikkek szerkesztése, szakszervezeti sztrájkok rendelése, vallási beosztású befolyásos prédikációk rendelése, művészek kiállításai, hitman meggyilkolása, szavazási utasítások a politikai vezetők számára ...

Reaktív, de még mindig befolyásolt népesség

A lakosság boldogságát minden körön kiszámítják. Ez változhat az állam politikáitól (szociális kiadások, adózási szint), a munkanélküliségi ráta, a termékköltségek szerint változó vásárlóerő, a lehetséges hiányok, az ország szorongási szintje vagy a vezetők korrupciója függvényében. A dühös emberek tüntetéseket vagy zavargásokat indíthatnak, sztrájkot hívhatnak fel, és végül a játékos elveszíthetik a játékot.

Az embereket befolyásolhatja a médiában történő információs manipuláció vagy a természetes vezetők, például szakszervezeti vagy pártvezetők, vallásos méltóságok, akik maguk is idegen hatalom szolgálatában állhatnak.

Sokféle stratégia

A cselekvési tervek sokasága (minden körben korlátozott, és körültekintően mérlegelni kell), a pontszámok kiszámításának különféle módjaival kombinálva a stratégiák sokaságát kínálja a játékosoknak.

Az alapjául szolgáló játékmenet különböző szintjei, mint például harci játékok, körülbelül ötven különféle típusú katonai egységgel, gazdasági háborúk gazdasági szerződések révén, az országos költségvetés kezelése a népszerûség befolyásolására a befektetési képességeden keresztül, az erõforrások kezelése, az ENSZ szerepe, aki szankcionálhat egy ország vagy katonai beavatkozás engedélyezése mind még inkább hozzáadja a játék lehetőségeit és izgalmát, a vagyonok bármikor megváltozhatnak.

Számos játékmód és opció

Különböző konfigurációk állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy változtassa meg a játék élvezetét:



• „Karrier” mód: új játékosoknak ajánlott játékmód, a mérkőzés az egyetlen ellenőrzött karakterrel kezdődik, aki az államfő. Ezt követően ki kell választania a legközelebbi tanácsadókat, és fokozatosan bővíteni kell a csoportot.

• "Kormány" mód: a játékos egy tucat karaktert választ az elején, lehetővé téve az összes tartományon belüli működést.

• "Multinacionális" opció: A játékos több országban játszhat és különböző taktikákat fejleszthet. Sok kicsi ország ezután egyenlő alapon egy nagyobb országgal nézhet szembe.

• "Extra karakterek" opció: A játékos kiválaszthat bizonyos számú extra karaktert, és kidolgozhat egy stratégiát, még a játék elindulása előtt. Például újságírókként vagy politikai ellenfelekként játszhat egy idegen országban, akik segíthetnek a jelenlegi rendszer destabilizálásában.

• "Többjátékos" mód *: Többjátékos módban több játékos csatlakozhat a csapatokhoz. A csapatok versenyeznek, mindegyiknek több országa van. (* A többjátékos módot a korai hozzáférési időszakban szabadítják fel.)

„Titkos célok” Opciók: minden játékos (ember vagy AI) rajzolhat egy olyan célt, amely elérése esetén bónusz pontokat ad, vagy akár azonnal megnyeri a játékot. Példa erre a szénhidrogén-piac több mint 50% -ának ellenőrzése, a lakosság hármasának megháromszorozása, az ellenséges ország rendszerének megváltoztatása.

• A játékopciók lehetővé teszik a játék dinamikájának finomhangolását: a fordulások száma, a fordulások időtartama, a műveletek száma egy fordulónként

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "4th Generation Warfare (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: