Betöltés...

Project Winter: Blackout Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.657 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Project Winter alapjáték

Blackout DLC



Project Winter

Elárulja barátait ebben a 8 fős multiplayerben, amely a társadalmi megtévesztésre és a túlélésre összpontosít.

A kommunikáció és a csapatmunka elengedhetetlen a túlélők végső menekülési céljához. Gyűjtse össze az erőforrásokat, javítsa meg a szerkezeteket, és bátorítsa együtt a pusztát. Csak vigyázzon, hogy vannak árulók a csoporton belül, akik folyamatosan erősödnek a mérkőzés előrehaladtával. Az árulók egyetlen célja, hogy minden szükséges eszközzel megállítsák a túlélőket.



Kikapcsolódás

Tartsd a feneked, mert a dolgok hátborzongatóvá válnak ebben a Winter Winter projekt természetfeletti bővítményében!



Fordulat a klasszikus Áruló vs Túlélők játékmódban, most megvannak a Démon és a Suttogó szerepek az árulónak, igen AZ áruló. Játékonként egy áruló, és ez a játékmód arra összpontosít, hogy a Túlélők csapatává váljon.



Démon

Vigyázzon a démonra, ez a birtokló áruló szerep erőteljesen birtokba veszi a levert túlélőket, és átalakítja őket az áruló csapatba. Óvatosan, ha egyedül utazik!

Suttogó A Démonnal

szemben a Suttogó inkább ragaszkodik a csoporthoz. A Suttogó nem követeli meg a túlélőtől, hogy kiüsse, hanem passzívan megtérít több túlélőt, anélkül, hogy tudnák, amíg nem késő .


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Project Winter: Blackout Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: