Betöltés...

Failspace (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.778 Ft



A JÁTÉKRÓL







Az űrhajó csak olyan jó, mint a legénysége! A Failspace próbára teszi ezt a végrendeletet, mivel különböző típusú veszélyekkel szembesül űrkocsijának üzemeltetésekor.



Játsszon egyedül, vagy működjön együtt akár 4 emberrel együtt a saját űrkalandjában, ahol minden rosszra számíthat! Próbáljon teljesíteni rakományi küldetéseket az egész galaxisban, de ne feledje, hogy a csapatmunka képességei elengedhetetlenek ahhoz, hogy a legjobb űrszállító teherautóvá váljon. Tehát amíg a legénység párja tüzet olt, menjen rögzíteni a pajzsot, vagy megtudni, miért indult a tűz. Nincs lollygagging!

Fun co-op játék

Töltse fel minden egyes állomáson a biztosítékokat és a tűzoltókat, és használja az összes rendelkezésére álló eszközt a teljesítéshez!

Gyors ütemű és nagy intenzitású VR élmény

A jó személyzet időben szállítja a rakományt. A nagy űrhajós személyzet időben szállítja rakományát ép hajóval. Legyen éber! Egy tapasztalt üzemeltető észleli és megelőzi a katasztrofális üzemzavarokat, még mielőtt megkezdenék vagy kezelnék a hajó erőforrásait, hogy több energiát irányítsanak a láncmeghajtóra, hogy az utazás még gyorsabb legyen. Az űrszállításban soha nincs unalmas pillanat!



Képregény és kaotikus, minden játék körülbelül 10 percig tart, szoros együttműködési kommunikációt és gyors fizikai képességeket igényel, ami rövid mulatságokat eredményez a barátokkal, mivel minden potenciálisan rosszul fordulhat elő.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Failspace (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: