Betöltés...

World War Z: Aftermath (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.907 Ft





A JÁTÉKRÓL







A World War Z: Aftermath a végső co-op zombi lövöldözős játék, amelyet a Paramount Pictures nagysikerű filmje inspirált, és a Z világháború eredeti slágerének következő evolúciója, amely mára több mint 15 millió játékost magával ragadott. Fordítsa meg a zombi apokalipszis menetét konzolokon és PC-n teljes keresztjátékkal. Csatlakozz akár három baráthoz, vagy játssz egyedül a mesterséges intelligencia csapattársaival a ragadozó zombik hordái ellen, intenzív történet epizódokban szerte a világon az új zombik által elpusztított helyeken. Vedd vissza Vatikánt egy epikus összecsapásban Rómában, és egyesítsd erőidet a túlélőkkel Oroszország havas Kamcsatka -félszigetén.



Új történetek egy háborús világból

Vegye vissza Vatikánt egy epikus összecsapásban Rómában, és egyesítse erőit a túlélőkkel Oroszország havas Kamcsatka-félszigetén a vadonatúj történeti küldetésekben. Játssz új és visszatérő karakterekként is, amikor a brutális új közelharci rendszerrel vívod a harcot az élőhalottaknak, és tizedeld meg a zekes-et egyedi mozdulatokkal, jutalmakkal és kettős fegyverrel, mint a sarló és a hasító. Védje el az új élőhalott szörnyetegeket, beleértve a hús-éhes patkányok raját, amelyek teljes káoszt szabadítanak fel a csapatban.



A Zombie Swarm következő generációja

elviselheti az egyre nehezebb zombik végtelen hullámait az új Horde Mode XL játékmódban, több száz zombbal a képernyőn, mint valaha lehetséges. A Horde Mode XL ingyenes indítás utáni frissítésben érkezik PC-re.



Mély előrehaladás és új perspektíva

Tapasztalja meg a szívdobogtató új perspektívát az Aftermath magával ragadó új First Person módjával. Szinttel feljebb nyolc egyedi osztály-a Gunslinger, a Hellraiser, a Slasher, a Medic, a Fixer, az Exterminator, a Dronemaster és a vadonatúj Vanguard osztály-mindegyik saját előnyökkel és játékmóddal. Testreszabhatja fegyvereit, hogy túlélje a kihívásokat, és hódítson meg új napi küldetéseket speciális módosítókkal a bónuszjutalmakért.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "World War Z: Aftermath (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: