Betöltés...

War for the Overworld (Ultimate Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.764 Ft



A JÁTÉKRÓL



Ha a gonosz abszolút megtestesülésére vágyik, akkor ne keressen tovább az Ultimate Edition-nél, amelynek jellemzői: alapjáték, Heart of Gold bővítés, My Pet Dungeon bővítés, The Under Games bővítés, Underlord Edition extrák (börtön téma, filmzene, lore könyvek ).



Arany

szíve : Az Arany szíve az első narratív bővítés a háborúért a túlvilágért, amely az aranyéhes Kasita alelnök szerepébe kerül. A megvetően aljas Mendechaus (Richard Ridings által hangoztatott) mentorálása alatt a vagyon- és hatalomszomjadat Phaestus arany hercegségében tölti be.



Saját Pet Dungeon:

A My Pet Dungeon a háború a túlvilágért hűtött menedzsmentélmény - egy Richard Ridings által hangoztatott, nyolcszintű kampány, amely a felfedezésre és felfedezésre összpontosított, ahol az egyetlen korlátozás a saját ördögi kedved.



Az Under Games:

Az Under Games egy hétszintű kampányverseny, amely különféle játékmódokban zajlik. Válasszon új, egyedülálló játékstílusú Underlords-ok közül, majd állítsa szembe őket a többiekkel a vérszomjas Mendechaus (Richard Ridings) által szervezett kieséses stílusú versenyen. Megnyerheti az Under Games játékot, és elvezetheti a vádat az Overworld háborújába?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "War for the Overworld (Ultimate Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: