Betöltés...

Starpoint Gemini Pack 2 Gold Coins (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.652 Ft





A JÁTÉKRÓL



4 elemet tartalmaz: Starpoint Gemini 2, Starpoint Gemini 2: Origins, Starpoint Gemini 2: Aethera titkai, Starpoint Gemini 2: Titans



Kapitányítsa saját űrhajóját és járja be a galaxist 3D -ben ebben a taktikai űrszimulátorban, rengeteg RPG mélységben! Az űr sohasem tűnt ilyen hívogatónak - de a képek elárulhatják ...



Két év telt el a második Ikrek -háború vége óta, és a háborús rendszer helyzete messzebb van a felbontástól, mint valaha. Az Ikrek Ligája nevű szabadságharcosok gyűjteménye vezetői elvesztése után most egy kis csoportra szorul, nincs hatalom vagy befolyás. A Birodalom eközben az újra megnyitott Csillagpontot használta az egykor renegátált Ikrek szektor elfoglalására - és azon túl is.



A császári hadihajók flottáinak és mamut anyahajóinak sokasága legyőzte az ellenzék minden nyomát. A helyzet sivárnak tűnt, amikor hirtelen leállították az armadát, és ismét a Csillagpont megerősítésére fókuszáltak, megdöbbentő számokkal. Hamar elterjedtek a pletykák, hogy félnek attól, hogy valami utánuk jön a T-kapun keresztül, a Birodalom magjának. Mitől menekülnek, amitől még a hatalmas Birodalom is megremeg?



A Starpoint Gemini 2 lélegzetelállító útra tereli a játékosokat, sötét titkokkal és elképzelhetetlen fordulatokkal, amelyek végre felfedik a hihetetlen igazságot ...

Jellemzők



Összetett, de könnyen használható RPG rendszer, amely most dinamikus valós idejű 3D-s harccal párosul.

Fedezze fel a dinamikus játékvilág egészét, ne pedig egyedi térképeket.

T-Gates, féreglyukak és hasadékok segítségével gyorsabban haladhat a Gemini rendszer körül.

Ötven különböző frakció, az államoktól és a vállalatoktól a betyárokig, áramütközésbe zárva, több mint 100 áruval a kereskedelemhez vagy a kifosztáshoz.

A frakcióktól szerzett különleges visszavonható licencek különféle bónuszokat kínálnak, és új lehetőségeket kínálnak.

Béreljen fel zsoldoskapitányokat, hogy kövessék Önt utazásai során, és ossza meg sorsát, és alkalmazzon tiszteket a hajó kulcsfontosságú pozícióinak betöltésére (mérnöki, navigációs, taktikai).

A játékos akcióitól és hűségeitől függően véletlenszerű küldetéseket generálnak.

Több mint 70 egyedi hajó, amelyek teljes mértékben frissíthetők különböző hajórendszerekkel, látható tornyokkal, és nagy pusztító fegyverek arzenálja, hogy darabokra robbantsák az ellenségeket.

A hajó közvetlen vezérlése teljes merítést eredményez.

Fejlett fizika az NVIDIA PhysX technológia által


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Starpoint Gemini Pack 2 Gold Coins (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: